Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Άγριο ξύλο Μελλισανίδη – Κούγια πριν λίγο σε μαγαζί της Βουλιαγμένης. Έπεσαν μπουνιές – Σε κατάσταση σοκ ο δικηγόρος

Βαρύ επεισόδιο σε μαγαζί της Βουλιαγμένης το βράδυ της Παρασκευής ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Αλέξη Κούγια.

Η αφορμή δόθηκε από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Λάρισα, στην οποία οι Θεσσαλοί εξέφραζαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τον ορισμό του διαιτητή Ευαγγέλου αλλά και του παρατηρητή στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο «Τίγρης» ήταν έξαλλος με τον διάσημο ποινικολόγο και μόλις τον συνάντησε σε το βράδυ της Παρασκευής, ξεκίνησε λογομαχία μεταξύ των δύο παραγόντων, με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να επιτίθεται στον Κούγια, να τον αρπάζει από τη γραβάτα, να τον γρονθοκοπεί και να τον ρίχνει στο έδαφος!

Χρειάστηκαν πάνω από δέκα άτομα για να χωρίσουν τελικά τους δύο άνδρες, ενώ όταν τα πνεύματα ηρέμησαν, ο Κούγιας μετέβη στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να καταθέσει μήνυση και να προβεί σε νομικές ενέργειες εις βάρος του κ. Μελισσανίδη.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον γνωστό ποινικολόγο, ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ και είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι χτυπημένος, δεν μπορώ να μιλήσω»…

Πηγή: pikosapikos.gr paraskhnio.gr gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146 Επεισόδιο 145 Ο τραυματισμός της Αμαλίας...