Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος δημοσκόπος του Τσίπρα

Το ραντεβού και η υποδοχή του προέδρου του ΣΑΤΑ (των ταξί) Θύμιου Λυμπερόπουλου από τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε μετά βαΐων και κλάδων και υπήρχε λόγος σοβαρός. Όπως αναφέρει σήμερα ο Γιώργος Κατσίγιαννης στη στήλη του «Φύλλο και φτερό» στην εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», ο πρωθυπουργός  Α. Τσίπρας επιχειρεί να προσεταιριστεί την «κίτρινη φυλή». Άλλωστε, οι ταξιτζήδες είναι οι άνθρωποι της πιάτσας που πιάνουν τον παλμό της κοινωνίας.
Στο δημοσίευμα μάλιστα αναφέρεται ότι «ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ -στην προσπάθειά του να κερδίσει την κυβερνητική εύνοια στα αιτήματα του κλάδου- ανέφερε στον Α. Τσίπρα ότι “το κλίμα αλλάζει υπέρ σου και μετά από εσένα υπάρχει Καιάδας”, εξηγεί σε μεγάλο βαθμό από πού αντλεί μηνύματα ο πρωθυπουργός και το περιβάλλον του για να εκδίδει non-paper με αναφορές στη δημοσκοπική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ας μην ψάχνει, λοιπόν, η Νέα Δημοκρατία εταιρείες μέτρησης της κοινής γνώμης που θεωρούνται φαντάσματα. Τα γκάλοπ για λογαριασμό του πρωθυπουργού γίνονται από τον Θ. Λυμπερόπουλο, ο οποίος, επειδή έτυχε να μιλήσω μαζί του, μου εκμυστηρεύτηκε ότι θα ψηφίσει στις εκλογές τον Α. Τσίπρα, αν ρίξει μαύρο στην Uber και τις εταιρείες ενοικιαζομένων με οδηγό».

parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ