Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Μυστήριο: Πώς μένει έγκυος η παρθένα… Ζωή!

Από την Τίνα Μεσσαροπούλου

Πώς είναι δυνατόν μια κοπέλα που είναι παρθένα να μείνει έγκυος; Κι όμως, φαίνεται πως όλα γίνονται… ειδικά όταν ο σεναριογράφος έχει φαντασία, όπως άλλωστε συνέβη και στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή», που βασίζεται στη γνωστή λατινοαμερικάνικη σειρά «Χουάνα η παρθένα». Το TV24 είναι σε θέση μάλιστα να σας αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό και να σας λύσει στις γραμμές που ακολουθούν το μυστήριο… της σύλληψης! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Η Ζωή είναι μια 19χρονη κοπέλα γεμάτη όνειρα για το μέλλον, ζει με την οικογένειά της, έχει σχέση, αλλά είναι ακόμα παρθένα! Μια γυναικολογική εξέταση ρουτίνας και ένα ιατρικό λάθος θα αλλάξουν τη ζωή της για πάντα. Η Ζωή θα μείνει έγκυος με σπερματέγχυση που προοριζόταν για άλλη γυναίκα και πιο συγκεκριμένα για τη σύντροφο του Αρη, ενός πλούσιου, ωραίου και παντρεμένου, που δεν ξέρει ότι η Ζωή είναι έγκυος στο παιδί του. 

Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Η Μαρίνα, αν και δεν είναι πολύ σίγουρη για το αν θέλει ακόμα να κάνει παιδί με τον Αρη, πείθεται από τον πατέρα της, ο οποίος έχει το δικό του δόλιο σχέδιο. Ετσι, προσέρχεται στο ιατρείο αλλά για κακή της τύχη ο γυναικολόγος της έχει μια άλλη γέννα. Η βοηθός του, που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας τη διαδικασία, θα μπερδέψει τους ιατρικούς φακέλους και αντί να πάρει από τη Ζωή κολπικό υγρό, θα της κάνει τη σπερματέγχυση, εν αγνοία της φυσικά. Ο γιατρός το καταλαβαίνει σχετικά γρήγορα και φυσικά δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη. Εναποθέτει τότε όλες του τις ελπίδες στον Θεό, ελπίζοντας ότι η Ζωή μπορεί τελικά να μη μείνει έγκυος με την πρώτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ