Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η αλλαγή της Ελεονώρας Ζουγανέλη

Είναι από τις τραγουδίστριες που αγαπά πολύ τις αλλαγές και δύσκολα διστάζει να κάνει πράξη, αυτό που σκέφτεται για το look της. Ο λόγος για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που συγκεκριμένα αγαπά τις αλλαγές στα μαλλιά της και τολμά συχνά νέα look. Μια τέτοια διάθεση είχε και το καλοκαίρι, αφού αποφάσισε να αφήσει τις πυρόξανθες μπούκλες που είχε και στην αφίσα της περιοδείας με γενικό τίτλο “Love Tour”.

Ωστόσο το βράδυ της Τρίτης, στη συνέντευξη τύπου για τη συναυλία «Ελλάς η χώρα των ονείρων», εμφανίστηκε και πάλι με διαφορετικό look. Το χρώμα της είναι πιο ξανθό και το κοντοκουρεμένο καρέ της, ήταν χτενισμένο με Farrah Fawcett touch.

Δες τις φωτογραφίες

Με την Μαργαρίτα Μάτσα

Λίγα λόγια για τη μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο

στις 30 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται η συστηματική παρουσίαση του έργου του Μάνου Χατζιδάκι με την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Χατζιδάκι.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το έργο «Ελλάς η χώρα των ονείρων». Η μουσική αυτή γράφτηκε για ένα γερμανικό ντοκιμαντέρ του Wolfrang Mueller –Sehn (1960-1961) που είχε θέμα την Ελλάδα. Η μηχανή τριγύριζε μέσα στους κάμπους και τα βουνά της ηπειρωτικής Ελλάδας, περνούσε από την Αθήνα και κατέληγε σ’ όλα τα νησάκια που συνθέτουν την ευγενική οικογένεια του Αιγαίου. Το έργο αυτό περιέχει μουσικούς αυτοσχεδιασμούς μέσα στον ελληνικό χώρο και τραγούδια.

Το δεύτερο μέρος της συναυλίας αποτελείται από τέσσερις κύκλους τραγουδιών που γράφτηκαν για το θέατρο αλλά στη συνέχεια αυτονομήθηκαν ως ολοκληρωμένα έργα. «Κύκλος με τη κιμωλία», «Παραμύθι Χωρίς όνομα», « Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε», « Οδός Ονείρων».

Λουκάς Καρυτινός, Γιώργος Χατζιδάκις, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Δήμητρα Σελεμίδου

Κράτα το

Τραγουδούν

ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΕΛΕΜΙΔΟΥ

Το « Μουσικό Σύνολο Μάνος Χατζιδάκις» και την Φιλαρμόνια ορχήστρα Αθηνών διευθύνει ο ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΡΥΤΙΝΟΣ

Καλλιτεχνική διεύθυνση
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ