Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι κακές συνήθειες (και παρέες) του Αδώνιδος

Ήταν το πνευματικό τέκνο του Γιώργου Καρατζαφέρη. Τον λάτρευε τον Μέντορα του ο Άδωνις έως ότου του υποσχέθηκαν καλύτερη καριέρα. Πάει ο Καρατζαφέρης. Μετά λάτρεψε τον Αντώνη τον Καλαματιανό. Η αγάπη δεν ήταν αμοιβαία αλλά δεν νοιάστηκε ο Άδωνις. Η «νομιμοφροσύνη» του κράτησε όσο και η ανάσα εξουσίας του Αντώνη. Αμέσως μετά υπέβαλε τα σέβη του στον Κυριάκο, τον Μητσοτάκη. Η ιστορία θα κρατήσει όσο ο Κυριάκος εγγυάται εξουσία.

Αυτά για τους ημεδαπούς. Με τους ξένους ο Άδωνις είναι πιο σταθερός. Μυρίστηκε από νωρίς πώς ο Σόϊμπλε είναι «βράχος» σταθερότητας πομπός εξουσίας. Από τότε τον ερωτεύθηκε. Πνευματικά εννοώ.

Προχθές βρήκε την ευκαιρία να του υποβάλει τα σέβη του δια ζώσης. Πήρε το ύφος της ασπίλου παρθένου, έσκυψε ταπεινά την κεφαλή σε ένδειξη σεβασμού και απευθύνθηκε με τρεμάμενα χείλη από συγκίνηση στον σεβαστό Υπουργό Οικονομικών. «Herr …..» ψέλλισε διότι προφανώς ο κ. Σόϊμπλε είχε να ασχοληθεί με πιο σοβαρά ζητήματα. Δίπλα στον Άδωνι, ο κ. Πατεράκης, όνομα και μη χωριό, έμπορος όπλων και άλλων τινών, απαθανάτιζε τις ιστορικές στιγμές του προσωπικού πολιτικού θριάμβου του φίλου του. Πες μου ποιόν θαυμάζεις για να σου πω ποιος είσαι. Πες μου με ποιόν κάνεις παρέα για να σου πω τι είσαι.

Πηγή: .zougla.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ