Για άλλη μία φορά ένας χρυσαυγίτης βουλευτής προκάλεσε εντός του Κοινοβουλίου. Ο λόγος για τον Γιάννη Λαγό που χρησιμοποίησε το χουντικό σύνθημα «Ελλάς, Ελλήνων Χριστιανών», κλείνοντας την τοποθέτησή του επί ενός νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο paraskhnio.gr.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της προεδρεύουσας Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

«Θα μπούμε σε καφενεία, σε χωριά και σε πόλεις για να ζητήσουν οι Έλληνες πολίτες αυτά τα οποία δίνετε στους λαθρομετανάστες. Να δώσετε, λοιπόν, και στον φτωχό τον Έλληνα, που δουλεύει τόσα χρόνια, να δώσετε και στον φτωχό τον Έλληνα, τον άνεργο, που δεν έχει να βάλει το κεφάλι του κάτω από ένα κεραμίδι, να δώσετε και σε αυτόν σπίτι, να του δώσετε εκτάσεις γης και να του δώσετε χρήματα, να βγάλει την πείνα του και την ταλαιπωρία στην οποία τον έχετε βάλει. Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό θα πολεμήσουμε και θα δούμε αν αυτός ο νόμος βγει αντισυνταγματικός, μετά την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής. Και όσο να μας πολεμάτε, εμείς θα συνεχίσουμε και θα φωνάζουμε «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών»», είπε χαρακτηριστικά κλείνοντας την ομιλία του ο Γιάννης Λαγός.

Στο σημείο αυτό μάλιστα από τη πλευρά της ΧΑ υπήρχαν έντονα χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς φώναζε «Η Χούντα είναι εδώ!»

«Ανατριχιάσαμε, κύριε Λαγέ. Πού το θυμηθήκατε αυτό τώρα; Είναι δυνατόν; Τέτοιες εκφράσεις της Χούντας μέσα στην Ελληνική Βουλή; Αυτό είναι πρωτάκουστο. Σας παρακαλώ, μην το ξανακάνετε αυτό», ήταν η απάντηση της κ. Χριστοδουλοπούλου.
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top