Σκηνικό τρόμου βίωσε ο προπονητής του Ατρόμητου και η οικογένειά του. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, ληστές μπήκαν στο σπίτι του Κάναντι, το άδειασαν και έκλεψαν μέχρι και το αυτοκίνητό του...

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Κάναντι και η οικογένειά του. Την ώρα που ο προπονητής του Ατρόμητου κοιμόταν στο σπίτι του στον Άλιμο, μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη τους, ληστές μπήκαν μέσα και… άδειασαν τα πάντα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Παύλος Κουστέρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6, οι δράστες έριξαν μέχρι και σπρέι στον Αυστριακό κόουτς προκειμένου να μην ξυπνήσει και να κάνουν ανενόχλητοι τη… δουλειά τους. Δυστυχώς, οι ληστές πήραν όλα όσα υπήρχαν μέσα στο σπίτι, ενώ «βούτηξαν» και το αυτοκίνητό της οικογένειας. Όπως είναι φυσικό, τόσο ο κόουτς των Περιστεριωτών, όσο και οι συγγενείς του είναι σε κατάσταση-σοκ. Ευτυχώς, βέβαια, δεν είχαμε κάτι χειρότερο πέραν από υλικές απώλειες…

Αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, βρήκε το κλεμμένο αυτοκίνητο, συνεχίζοντας παράλληλα την αναζήτηση των δραστών.
CYTAVISION - Live Sports


Ο Αυστριακός τεχνικός, είναι σοκαρισμένος λόγω της κατάστασης που έζησε. Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται στο πλευρό του και τον βοηθά σε όλη αυτή την δύσκολη διαδικασία με την αστυνομία και μαζί του βρίσκονται και άνθρωποι του συλλόγου. Παράλληλα, ο 47χρονος προπονητής θα αλλάξει κατοικία -όπως είχε ζητήσει ο ίδιος- και σε αυτό το κομμάτι θα τον βοηθήσουν και πάλι οι «μπλε».
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top