Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κατερίνα Πλακίδα: Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για την πατρίδα μας (ηχητικό)

Για τα προβλήματα των ανδρών και γυναικών που υπηρετούν στο λιμενικό, αλλά και γενικά στα σώματα ασφαλείας μίλησε η λιμενικός Κατερίνα Πλακίδα στο radio1d.gr και την εκπομπή “Εκλεκτικές Συγγένειες” με τον Ανδρέα Σταματόπουλο.
Η κ. Πλακίδα ανέπτυξε διεξοδικά τα ζητήματα που απασχολούν τους άνδρες και γυναίκες των Σωμάτων σφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι πολλά απαραίτητα υλικά, όπως στολές και αλεξίσφαιρα, οι ένστολοι είναι υποχρεωμένοι να τα αγοράζουν οι ίδιοι, καθώς το κράτος δεν τους τα παρέχει. Επίσης, σχολίασε το γεγονός ότι η κυβέρνηση παρά τις υποσχέσεις, δεν απεκατέστησε τις αδικίες στα ειδικά μισθολόγια.
Για λόγους αυτούς η Κ. Πλακίδα κάλεσε όλους του ενστόλους να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσ/νίκη, στη ΔΕΘ.
Τέλος, η κ. Πλακίδα αναφέρθηκε στο υπό ίδρυση σωματείο “Ένωσις” που φιλοδοξεί να ενώσει τους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς όπως ανέφερε: “Μόνο ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για την πατρίδα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 98 Η Γεωργία είναι πυρ και μανία με τον Στρατή...