Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΖΩΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ: Δείτε καρέ-καρέ τον αληθινό γάμο της Σονγκιούλ

Μπορεί στη σειρά του MEGA «Ζωές παράλληλες» να ζούσε τον απόλυτο έρωτα με τον Γκιουνέι, όμως η Σονγκιούλ, κατά κόσμο Γκιοκτσέ Ακγιλντίζ, στην πραγματική της ζωή παντρεύτηκε τον άντρα που ερωτεύτηκε. Εμείς σας παρουσιάζουμε αποκλειστικές εικόνες από το μυστήριο αλλά και από το γλέντι που ακολούθησε, με όλους τους πρωταγωνιστές της σειράς να δίνουν το «παρών».

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Τον άντρα της ζωής της, Μουσταφά Οζγιούρτ, παντρεύτηκε η Γκιοκτσέ Ακγιλντίζ, η τηλεοπτική Σονγκιούλ από τη σειρά «Ζωές παράλληλες», παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 25 ετών! Ο γάμος έγινε πριν από λίγο καιρό, μετά το τέλος των γυρισμάτων της σειράς «Ζωές παράλληλες» και το «παρών» έδωσαν οι περισσότεροι συμπρωταγωνιστές της, όπως οι: Νιλ Κεσέρ, Χαζάρ Μοτάν, Αρίφ Ντιρέν, Ναζ Ιρμάκ κ.ά.
 Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Η νύφη επέλεξε να φορέσει δύο διαφορετικά νυφικά, ένα κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και ένα στο γλέντι που ακολούθησε μετά. Η ίδια έδειχνε να είναι ιδιαίτερα χαλαρή και ευδιάθετη, ενώ δεν σταματούσε να τραβάει φωτογραφίες με το κινητό της.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

 Στο ίδιο mood κινήθηκαν και οι συμπρωταγωνιστές της, οι οποίοι και ανέβαζαν συνέχεια φωτογραφίες στις σελίδες τους στο Instagram και στο Facebook, με τα likes να πέφτουν βροχή. 
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…
Στο γλέντι που ακολούθησε μετά όλοι οι καλεσμένοι χόρεψαν με την ψυχή τους, ενώ το αστείο της βραδιάς ήταν όταν ο Αρίφ Ντιρέν, ο τηλεοπτικός Γκιουνέι, έπιασε κατά λάθος την ανθοδέσμη της νύφης. Αμέσως μετά την έδωσε σε μια κοπέλα και σήκωσε τα χέρια του ψηλά, ενώ δεν σταματούσε να γελάει.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ