Με 15 στελέχη συγκροτήθηκε η οργανωτική επιτροπή του Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος, όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρόεδρος της επιτροπής τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κωστής Χατζηδάκης.

Οι προσυνεδριακές διαδικασίες θα ξεκινήσουν εντός του επόμενου δεκαημέρου από τη Νίκαια.

Στόχος του συνεδρίου που θα διεξαχθεί το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου θα είναι η συνδιαμόρφωση και επικύρωση των προγραμματικών θέσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά, τα μέλη της επιτροπής είναι τα εξής:

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, ο Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α΄ Αθηνών κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κωνσταντίνος Δέρβος, ο Σύμβουλος του Προέδρου για θέματα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Γραμματέας Προγράμματος κ. Γεώργιος Στεργίου, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Χρήστος Ταραντίλης, ο Γραμματέας Οργανωτικού, κ. Στυλιανός Κονταδάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου κ. Μακάριος Λαζαρίδης, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου κ. Κύρα Κάπη, ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου κ. Σοφία Ζαχαράκη, ο Σύμβουλος του Προέδρου κ. Αθανάσιος Νέζης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου κ. Μιχάλης Μπεκίρης.

topontiki.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top