Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ποιοι συμμετέχουν στην οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου της ΝΔ

Με 15 στελέχη συγκροτήθηκε η οργανωτική επιτροπή του Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος, όπως ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρόεδρος της επιτροπής τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κωστής Χατζηδάκης.

Οι προσυνεδριακές διαδικασίες θα ξεκινήσουν εντός του επόμενου δεκαημέρου από τη Νίκαια.

Στόχος του συνεδρίου που θα διεξαχθεί το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου θα είναι η συνδιαμόρφωση και επικύρωση των προγραμματικών θέσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά, τα μέλη της επιτροπής είναι τα εξής:

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας, ο Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α΄ Αθηνών κ. Βασίλης Κικίλιας, ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κωνσταντίνος Δέρβος, ο Σύμβουλος του Προέδρου για θέματα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Γραμματέας Προγράμματος κ. Γεώργιος Στεργίου, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Χρήστος Ταραντίλης, ο Γραμματέας Οργανωτικού, κ. Στυλιανός Κονταδάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου κ. Μακάριος Λαζαρίδης, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου κ. Κύρα Κάπη, ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου κ. Σοφία Ζαχαράκη, ο Σύμβουλος του Προέδρου κ. Αθανάσιος Νέζης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου κ. Μιχάλης Μπεκίρης.

topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 75 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. Επεισόδιο 75 Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το...