Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ – Γιάννης Ποιμενίδης: «Ο Παύλος και ο Άρης, λόγω κάποιων διαφωνιών, βρίσκονται σε ρήξη»

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Μάς «συστήθηκε» για πρώτη φορά μέσα από το ψυχολογικό θρίλερ του ΑΝΤ1 «Η εκδρομή» και κατάφερε να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για το υποκριτικό του ταλέντο όσο και για την εξωτερική του εμφάνιση. Ο Γιάννης Ποιμενίδης, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μιλά για πρώτη φορά και κατ’ αποκλειστικότητα στο TV24 για τη νέα καθημερινή αισθηματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή», το ρόλο του «Παύλου» που θα υποδυθεί αλλά και όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Σ’ αυτή τη σειρά υποδύεσαι τον Παύλο. Πες μας λίγα λόγια για το χαρακτήρα του…
«Ο Παύλος είναι ένας άνθρωπος που νοιάζεται για τον διπλανό του, είναι πιστός στις ιδέες του και τις αρχές του, ένας πολύ θετικός χαρακτήρας. Ίδρυσε μια εταιρεία που λέγεται «Travel Fun» και διοργανώνει ταξίδια. Στην ουσία την ξεκίνησε από το μηδέν μαζί με τον κολλητό του φίλο Άρη -που υποδύεται ο Αποστόλης Τότσικας- και στη συνέχεια, λόγω κάποιων διαφωνιών μεταξύ τους υπήρξε μια ρήξη».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Για ποιο λόγο έχουν τσακωθεί οι δύο κολλητοί φίλοι;


«Η διαφωνία του Παύλου είναι ότι ήθελε να μείνει στο δικό του πρότυπο, στο όραμα δύο νέων ανθρώπων, και να μείνουν πιστοί σ’ αυτό, αλλά ο Αρης επέλεξε να βάλει ένα κεφάλαιο του πεθερού του Βίκτωρα -που υποδύεται ο Δάνης Κατρανίδης- και δεν είναι ο πιο… έντιμος άνθρωπος. Πάνω σ’ αυτό το θέμα, λοιπόν, ο Παύλος έχει σοβαρές αντιθέσεις και διαφωνίες σχετικά με τα πιστεύω του και τις ιδεολογίες του».

www. tv-24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ