Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Ο μεγάλος έρωτας, η σχέση και το παρασκήνιο!

Μόλις ένας μήνας πέρασε από την αποκάλυψη για το νέο talk of the town ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια, οι οποίοι διατηρούν σχέση εδώ και δύο μήνες, σύμφωνα με το περιοδικό Down Town. Από την μέρα που κυκλοφόρησαν οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες, από τις διακοπές τους στην Πάτμο, ο 43χρονος εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Και η παρουσιάστρια θεωρούνται πια και επίσημα το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της πόλης.
Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό, η γνωριμία τους είχε γίνει εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς κινούνταν στους ίδιους κύκλους. Πριν πέντε μήνες, όμως, βρέθηκαν ξανά σε κοινή παρέα και κάπως έτσι ήρθαν πιο κοντά. “Η γνωριμία τους δεν ήταν ανατρεπτική ή κινηματογραφική. Ο Βασίλης προσπάθησε πολύ για να εξελιχθεί αυτή η γνωριμία σε σχέση. Την προσέγγισε όμορφα και διακριτικά, αλλά επίμονα. Τελικά, τα κατάφερε” ανέφερε στο Down Town, στενός φίλος του Κικίλια.

Το όμορφο ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του φάνηκε πως δεν ήθελε να κρύψει τον έρωτά του. Από τις βόλτες στα σοκάκια της Πάτμου, μέχρι τις ίδιες φωτογραφίες στο Instagram, η Τζένη και ο Βασίλης δεν είχαν πρόβλημα να εκθέσουν τον δεσμό τους. “Ο Βασίλης δεν επιθυμεί να δημοσιοποιείται η προσωπική του ζωή, ούτε να διαφημίζει την σχέση του. Με την Τζένη δεν το κατάφεραν απόλυτα αυτό, γιατί είναι και οι δύο πολύ αναγνωρίσιμα πρόσωπα. Από την αρχή γνώριζε καλά ότι όλοι θα ασχοληθούν μαζί τους. Όμως, η μόνη έννοιά του ήταν τα Media να δείξουν σεβασμό στα τρία παιδιά της Τζένης. Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης δεν είναι ο άνθρωπος που θα αντιδράσει σε δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή. Όταν, βέβαια, κυκλοφόρησε συκοφαντικό δημοσίευμα που προσπάθησε να τον χτυπήσει πολιτικά με αφορμή τη σχέση του με την Τζένη, εκείνος αντέδρασε με εξώδικο. Στα υπόλοιπα δημοσιεύματα δεν έδωσε καμία βάση” σημείωσε στο DT, άνθρωπος του κύκλου του.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας, μετά τις κοινές τους διακοπές σε Αμοργό και Πάτμο, σκέφτονται και το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης. Άλλωστε, το ζευγάρι κοιμάται αρκετά συχνά μαζί και το να συζήσει δεν είναι κάτι που δεν έχει συζητήσει. “Ο Βασίλης είναι πολύ ερωτευμένος με την Τζένη και έχει ξανανιώσει με την σχέση αυτή. Μιλάμε στο τηλέφωνο και δείχνει ευδιάθετος, χαρούμενος, ένας άνθρωπος με όρεξη για ζωή. Θέλει να ζήσει το τώρα προς το παρόν και δεν κάνει πλάνα για το μέλλον” αναφέρει φίλος του εκπροσώπου Τύπου της Ν.Δ και προσθέτει “Είχε συνέχεια καλή διάθεση, γελούσε και έδειχνε από μακριά ότι ήταν ερωτευμένος”.

Από την άλλη, πέρα από το lifestyle της υπόθεσης, η σχέση της Τζένης και του Βασίλη έχει και πολιτικό παρασκήνιο. Διάφορα μέσα ενημέρωσης έγραψαν πως στο εσωτερικό του κόμματος υπήρξε ενόχληση για τον τρόπο προβολής του νέου ειδυλλίου, ενώ πρωτοσέλιδο εφημερίδας υποστήριξε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος και ο Κώστας Λαλιώτης έριξαν σαν δόλωμα την Τζένη στην αγκαλιά του Βασίλη για να διαλύσουν τη Νέα Δημοκρατία εκ των έσω. Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν ισχύουν, ενώ ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γνώριζε για την σχέση αυτή, πριν καν γραφτεί στα περιοδικά.

Το σίγουρο είναι ότι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας είναι αρκετά ερωτευμένοι μεταξύ τους και πρόκειται να απασχολήσουν τα ελληνικά ΜΜΕ για πολύ καιρό ακόμη με την σχέση τους.

tlife.gr
 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοτπικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 Επεισόδιο 1 «Σταυροδρόμια» Η δολοφονία της γυναίκας του, δώδεκα...