Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8-9-10-11-12

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα 6 επεισόδια της σειράς ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ που θα προβάλλεται στον ALPHA κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00 με διπλό επεισόδιο.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8-9-10-11-12


ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7 ΕΔΩ ΕΔΩ ΕΔΩ 10 ΕΔΩ 11 ΕΔΩ 12 ΕΔΩ

Επεισόδιο 7

Η Νικόλ αντιμετωπίζει με επιτυχία τους αστυνομικούς και τους πείθει ότι πρόκειται περί λάθους. Η Μαργκώ πιέζει τον Τόνυ να της ομολογήσει ότι αυτός έστησε την παγίδα με την νεκρή Ιρίνα, έτσι ώστε να ενοχοποιηθεί ο Αλέξανδρος… 
Ο Παύλος αγωνιά για τον γιο του και προβληματίζεται μήπως τελικά έχει μπλέξει άθελα του με το κύκλωμα trafficking. Η Ελένη μιλάει στην Αφροδίτη για το ξεκίνημα του έρωτα της με τον Ορφέα. 
Η Άννα, με άπειρες προφυλάξεις, φεύγει για Λονδίνο να δει στο ίδρυμα την μητέρα της, την Αμαλία. Η Τατιάνα νοικιάζει σπίτι στην Αίγινα και γνωρίζεται με τον Άγγελο. 
Η εμμονή του serial killer με την Άννα μεγαλώνει. Συλλέγει πληροφορίες γι’ αυτήν και προετοιμάζεται… 
Η Μαργκώ δείχνει να κρύβει πολλά μυστικά σε σχέση με το εφοπλιστικό γραφείο αλλά και την προσωπική της ζωή. Ο οδηγός και φίλος της Στέλλας, μαθαίνει το θάνατο της και δίνει στην αστυνομία το στικάκι που του είχε εμπιστευτεί. 
Η Όλγα μαλώνει τον Αλέξανδρο που δεν έχει πει στην Άννα το μυστικό που τους ενώνει από παλιά… ενώ η Άννα, κινδυνεύει να πιαστεί στα πράσα, στο δωμάτιο της Αμαλίας, από την Μαργκώ και τον Τόνυ. 
Η αστυνόμος Τατιάνα μαθαίνει την σχέση της δολοφονημένης Στέλλας με την νεκρή Ιρίνα…

Επεισόδιο 8

Ο Τόνυ αναγνωρίζει ένα ζευγάρι γυαλιά που βρίσκει στο δωμάτιο της Αμαλίας και οδηγείται στο συμπέρασμα ότι η Άννα βρίσκεται στο Λονδίνο.
 Η Μαργκώ, δεν δείχνει να μοιράζεται με τον γιο της την αγωνία του και προτιμά να περάσει τις ώρες της στην αγκαλιά ενός κατά πολύ νεότερού της άντρα κάνοντας πληρωμένο έρωτα. Το στικάκι που φτάνει στα χέρια της 
Τατιάνας αποδεικνύει περίτρανα την δράση του Αντώνη Διαμαντάκου, συνέταιρου του Αλέξανδρου, στο κύκλωμα μαστροπείας. Η σκέψη ότι πιθανότατα να έχει κι ο Αλέξανδρος συμμετοχή σ’ αυτό, ταράζει τον Θεοχάρη που τρέμει για την τύχη της κόρης του. Η Μάρθα αντιλαμβάνεται με χαρά ότι η Ελένη έχει έρθει πολύ κοντά με τον Ορφέα. Στο μεταξύ, στα Μετέωρα, η μητέρα της Όλγας κάνει ξαφνικά την εμφάνιση στο σπίτι της κόρης της και βρίσκει εκεί την Άννα, την οποία κι αναγνωρίζει…

Επεισόδιο 9

Η Ανθή αναγνωρίζει την Άννα στο σπίτι της Όλγας. Η Τατιάνα θεωρεί τον Παπαπέτρου, εραστή της Ιρίνας και ύποπτο για τον θάνατο της. Η Αφροδίτη εκδηλώνει το ερωτικό της ενδιαφέρον στον Άγγελο, εκείνος όμως δεν ανταποκρίνεται. Ο Παύλος, όσο ο Αλέξανδρος δεν δίνει σημεία ζωής, νιώθει την αγωνία του να κορυφώνεται ενώ ο Θεοχάρης πληγώνεται που η Άννα δεν επικοινώνησε μαζί του. Η Άννα ανησυχεί μήπως εξαιτίας της συλληφθεί ο Αλέξανδρος. Η Όλγα τους καθησυχάζει. Το στικάκι της Στέλλας δίνει στοιχεία στην Τατιάνα και τον Αυγέρη για το κύκλωμα trafficking. Ο Τόνυ ζορισμένος από την απουσία της Άννας κυλάει ακόμα περισσότερο σε ουσίες… Η Ανθή μιλάει στην αστυνομία για το τι συμβαίνει στο σπίτι της κόρης της… Ο Τόνυ βρίσκεται αναίσθητος στο σπίτι του από χρήση ουσιών. Η αστυνομία, με συντονισμένη έφοδο στο σπίτι της Όλγας στα Μετέωρα συλλαμβάνει τον Αλέξανδρο!

Επεισόδιο 10

Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Αλέξανδρο και τον πηγαίνει στο τμήμα του Πειραιά. Η Άννα μένει πίσω και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει σε όλο αυτό. Μέσα στον πανικό της, παίρνει τηλέφωνο τον πατέρα της και του μιλάει για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες! Κανονίζουν να βρεθούν, μόλις όμως συναντιούνται, η Άννα δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τον οργισμένο Θεοχάρη. Στο μεταξύ, η Μαργκώ, μπαίνει στο σπίτι του Τόνυ και τον βρίσκει σε κωματώδη κατάσταση. Τα νέα για τη σύλληψη του Αλέξανδρου φτάνουν και στην Αίγινα και η οικογένεια Μελά φεύγει αμέσως για Πειραιά προκειμένου να συμπαρασταθούν στον γιο τους! Την ίδια μέρα ξεκινάει η ανάκριση του Αλέξανδρου, όμως τα πράγματα δείχνουν δύσκολα γι’ αυτόν.

Επεισόδιο 11

Η Άννα σε πανικό μαζί με τον πατέρα της και την Βέρα αγωνιά για τον Αλέξανδρο. Ο Αυγέρης προσπαθεί να κάνει τον Αλέξανδρο να ομολογήσει τον φόνο της Ιρίνας και την συμμετοχή του στο κύκλωμα trafficking. Ο Αλέξανδρος αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα. Ο Παύλος και η Μάρθα αναστατωμένοι προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αλέξανδρο. Η Άννα έρχεται σε σύγκρουση με τον Θεοχάρη γιατί αρνείται να τον ακολουθήσει στο Λονδίνο. Η Έμιλυ δίνει κρυφά πληροφορίες στην Μαργκώ για την κατάσταση της Αμαλίας. Ο Ιωσήφ συνεχίζει το διπλό παιχνίδι ανάμεσα στην Νικόλ και την Νίνα. Ο Τόνυ πιστεύει ότι η Άννα είναι στο Λονδίνο ενώ εκείνη συναντιέται για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες με την οικογένεια του Αλέξανδρου. Ο serial killer περιεργάζεται τις φωτογραφίες της Άννας και μιας άλλης κοπέλας που ζει στην Αίγινα, την Ράνια. Είναι φανερό πλέον ότι βάζει στο στόχαστρο όσες γυναίκες θεωρεί άπιστες. Η Τατιάνα βεβαιώνεται με στοιχεία ότι ο Παπαπέτρου είναι ο δολοφόνος της Ιρίνα. Ο Τόνυ μαθαίνει ότι η Άννα βρέθηκε και είναι στην Ελλάδα…

Επεισόδιο 12

 Η Μαργκώ κάνει ότι περνάει απ’ το χέρι της προκειμένου ν’ αποτρέψει μια επανασύνδεση του Τόνυ με την Άννα. Ο Παύλος κι η Μάρθα, πηγαίνουν ρούχα καθαρά και φαγητό στον Αλέξανδρο που κρατείται στην ασφάλεια και προσπαθούν να ενθαρρύνουν το παιδί τους που περνάει δύσκολες ώρες στο κρατητήριο. Παράλληλα, ο Θεοχάρης δεν δείχνει διατεθειμένος να φύγει για το Λονδίνο, αν δεν πείσει την Άννα να τον ακολουθήσει… Η εξάρτηση από τις ουσίες οδηγούν τον Τόνυ σε κακόφημα στέκια όπου πέφτει θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού. Στο μεταξύ, ο serial killer στοχοποιεί το επόμενο θύμα του. Ο υπάλληλος του Παπαπέτρου, μετά από διαμάχη μαζί του, τηλεφωνεί ανώνυμα στην Τατιάνα και της δίνει στοιχεία που καίνε το αφεντικό του, ενώ στο κρατητήριο την ίδια στιγμή, η ζωή του Αλέξανδρου κινδυνεύει, κατόπιν εντολής του αρχηγού της σπείρας κάποιον Μανιατέα…

Τα επόμενα επεισόδια 13-14-15-16-17-18 ΕΔΩ
19-20-21-22-23-24 ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ: «Αλήτη, μακριά απ’ την κόρη μου!» – Άγριο ξύλο Άλεξ με Θεοχάρη

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
1-2 ΕΔΩ
3 ΕΔΩ
4 ΕΔΩ

ΕΔΩ
ΕΔΩ
ΕΔΩ
ΕΔΩ
ΕΔΩ
10 ΕΔΩ
11 ΕΔΩ
12 ΕΔΩ
Για την αρχική σελίδα ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook τη σελίδα Το Τατουαζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ