Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προβλέψεις εβδομάδας 4 έως 10 Σεπτεμβρίου 2017 μαζί με το τραγούδι που σου ταιριάζει




Ο Άρης περνά στην Παρθένο: Πράξεις με λεπτομέρεια…
Στις 5 Σεπτεμβρίου ο Άρης περνά στην Παρθένο έτσι λοιπόν για τις επόμενες 40 μέρες οι κινήσεις, οι πράξεις και οι εξελίξεις στην καθημερινότητά μας θα έχουν ως επίκεντρο την ανάλυση, την λεπτομέρεια, την σκέψη και την λογική! Η προσκόλληση όμως σε ανούσια πράγματα θα μας κάνει λίγο να χάσουμε τον έλεγχο ! Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) θα ταλαιπωρηθούν από τις συνεχόμενες απαιτήσεις αυτής της περιόδου!
Ο Ερμής σε ορθή φορά: Οι επικοινωνίες μπαίνουν σε τάξη
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα στις 5 Σεπτεμβρίου ενώ λίγες μέρες αργότερα στις 10 του μήνα επανέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου! Αυτή την εβδομάδα προσπαθούμε να ανασυνταχτούμε στο πρόγραμμα, στις συνήθειες, και στην καθημερινότητα … Ευνοημένοι σε επικοινωνίες, ειδήσεις συναντήσεις θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου καθώς και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.
Η Πανσέληνος στον Ιχθύ και οι αυταπάτες του Σεπτέμβρη..
Στις 6 του μήνα έχουμε την πρώτη πανσέληνο του φθινοπώρου η οποία και πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα! Είναι ένα φεγγάρι νευρικό, που ξεβράζει απωθημένα και συναισθήματα που προκαλούν ένταση και διχασμό! Δεν λείπουν τα ψέματα, οι απιστίες και τα διπλά ερωτικά ταμπλό τα οποία και φέρνουν μπελάδες! Οι ευάλωτοι αυτής της περιόδου είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Ο επιμένων νικά!
Μπορεί η εβδομάδα να έχει τις δυσκολίες και τις συγχύσεις της ωστόσο στο τελείωμά της φέρνει μία θετική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Πλούτωνα η οποία και μας μεταδίδει δύναμη, αισιοδοξία και την επιθυμία να κάνουμε δυναμικές αλλαγές στη ζωή μας! Το πάθος θα είναι κυρίαρχο και θα γεμίσει την καρδιά των Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερω και των Καρκίνων, Σκορπιών, Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

Πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά των ζωδίων για την εβδομάδα 4 έως 10 Σεπτεμβρίου 2017; Άκουσε το αισθηματικό σου τραγούδι για τη νέα εβδομάδα μαζί με την αισθηματική σου πρόβλεψη! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Κριός

Μιχάλης Χατζηγιάννης – Κοίτα με
Η Αφροδίτη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα και τα αισθηματικά σου σε απασχολούν με τρόπο όμορφο… Δεν λείπουν όμως και οι στιγμές αυτή την εβδομάδα που διχάζεσαι, μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις τι να αποφασίσεις για το μέλλον των αισθηματικών σου! Μία παρελθοντική ερωτική ιστορία συνεχίζει να σου κινεί το ενδιαφέρον τώρα με την Πανσέληνο στους ιχθύες αλλά και τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα.
Να μουν το φως που βλέπεις στην οθόνη Να με κοιτάς συνέχεια κατάματα Κατεβαίνουμε… Κοίτα με Δεν ξέρω πως και που να στείλω μια selfie μου Κι όσο ψάχνεσαι λέγοντας «Ποιος είναι αυτός;» Θ” Απογειώνεις το κέφι μου

Ταύρος

Έλενα Παπαρίζου – Αγκάλιασε με
Το κλίμα γύρω σου αρχίζει να γίνεται ερωτικό και το πέρασμα του Ερμή και του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου πυρπολεί με ερωτικό πόθο την αισθηματική σου ζωή! Στις 6 του μήνα η Πανσέληνος από το ζώδιο των Ιχθύων θα πραγματοποιήσει μία σημαντική επιθυμία σου! Παράλληλα στις 9 του μήνα θα έχεις και μία ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σε συναρπάσει!
Αγκάλιασέ με Και μη μ’ αφήσεις, μεσ’ στα μάτια κοίταξέ με Και μη μιλάς Έλα σαν κύμα να με τυλίξεις Και δε με νοιάζει Στον βυθό σου αν με πας. Άκου τι λέω, πως σε κοιτάζω, Μέσα στα μάτια σου κοντεύω να χαθώ. Τρέμω, δακρύζω, δεν ανασαίνω, Σαν παιδάκι περιμένω να μου πεις Σ’αγαπώ!!

Δίδυμος

Ελένη Χατζίδου – Εγώ θα βγω
Κάποιοι στόχοι και επιθυμίες σου ανατρέπονται αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο από το ζώδιο των Ιχθύων και εσύ μάταια προσπαθείς να βάλεις σε μία τάξη τις επιθυμίες σου! Ο Ερμής και Άρης περνούν στο ζώδιο της Παρθένου και θα γίνουν τώρα οι κινήσεις για να αλλάξει μία και καλή η κατάσταση της προσωπικής σου ζωής! Ευχάριστη διέξοδο σου δίνει η πορεία της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λέοντα, η οποία και φέρνει επικοινωνίες και ευχάριστα μηνύματα που σου τονώνουν το ηθικό!
Εγώ θα βγω και θα τα σπάσω Εγώ θα βγω και θα γιορτάσω Εγώ θα βγω Μακριά από ‘σενα Θα ξαναγεννηθώ. Εγώ θα βγω φωτιά ν’ ανάψω Εγώ θα βγω και θα σε κάψω Εγώ θα βγω Φιλιά μωρό μου Κι άιντε στο καλό.

Καρκίνος

Γιώργος Γιαννιάς – Τηλεφώνησέ μου
Η Πανσέληνος από το ζώδιο των Ιχθύων σε συναρπάζει με επικοινωνίες που σου εξιτάρουν τα όνειρα και την φαντασία …Ένα άτομο που το περίμενες πολύ, θα επικοινωνήσει μαζί σου δίνοντάς σου τις απαντήσεις που περίμενες εδώ και καιρό! Ανακτάς σιγά – σιγά την σιγουριά και την ασφάλεια για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής!
Κάθε μέρα που περνάει Ξυραφιά με διαπερνάει η κατάθλιψη Σ’ άδειους δρόμους που ’χω μπλέξει Γκράφιτι παντού η λέξη… ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ Τα έργα της φυγής σου σ’ επανάληψη Πού είσαι, μια συγγνώμη, να μου πεις Τηλεφώνησέ μου, μην αργείς Ό,τι αληθινό σου κι αν μου πεις Σαν το ρούχο σε γυμνό κορμί, θα πιάσει τόπο Τηλεφώνησέ μου, βρες καιρό Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορώ Στο δωμάτιό μου, η σιωπή σου… κάνει κρότο.

Λέων

Ελευθερία Ελευθερίου – Σώμα, Βλέμμα Και Ψυχή
Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο σου και σίγουρα οι κατακτήσεις δεν λείπουν ενώ η γοητεία σου μαγνητίζει τους πάντες … Ο Ερμής και ο Άρης περνούν στο ζώδιο της Παρθένου και σπαταλάς χωρίς δεύτερη σκέψη τα συναισθήματά σου και παρασύρεσαι σε υπερβολές! Όσο για την πανσέληνο από το ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί ένα έντονο ερωτικό κρεσέντο συναισθημάτων, μέσα στο οποίο κυριαρχεί η ζήλεια, η επιμονή και η ανάγκη σου να θέλεις να επιβληθείς των καταστάσεων!
Σώμα βλέμμα και ψυχή πες μου που σε ταξιδεύουν δεν μου είπανε ποτέ από μένα τι γυρεύουν μάθαμε κι δυο μονάχα να φλερτάρουμε το αντίο Θεέ μου πόσο εγωισμό δεν μοιράζετε στα δυο..

Παρθένος

Άννα Βίσση – Καλοκαιρινά Φιλιά
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στο ακριβώς απέναντι ζώδιο από το δικό σου – τον Ιχθύ – επηρεάζει τον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και σε κάνει να ονειροβατείς σε σχέδια που εντέλει ανατρέπονται! Μην δίνεις υποσχέσεις που δεν θα καταφέρεις να τηρήσεις … Ο Ερμής και Άρης περνούν στο δικό σου ζώδιο και μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης κινητικότητα, γνωριμιών, επαφών και συζητήσεων.
Φιλιά δίχως πάθος Φιλιά είναι λάθος Φιλιά που δεν καίνε Μόνο ψέματα λένε Δεν είναι φιλιά Και ψάχνω να βρω Ένα λάθος να ζήσω Την καρδιά να ξυπνήσω Να χτυπήσει ξανά Με καλοκαιρινά φιλιά Καλοκαιρινά φιλιά Ψάχνω Καλοκαιρινά φιλιά Θέλω Καλοκαιρινά φιλιά Δως μου Καλοκαιρινά φιλιά..

Ζυγός

Σάκης Ρουβάς – Και σε θέλω
Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σου και σου δίνουν την χαρά, την έκπληξη και την επιθυμία να κάνεις νέα σχέδια για την πορεία σου … Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε παθιάζει ερωτικά με γνωριμίες μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο! Από την άλλη πλευρά η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων αλλά και η πορεία του Ερμή και του Άρη από το ζώδιο της Παρθένου εντείνουν το ημερήσιο πρόγραμμά σου και σε εξαντλούν ψυχολογικά και σωματικά με έκτακτες εργασίες.
Και σε θέλω σαν τρελός εγώ σε γυρεύω, ψάχνω να σε βρω έλα λίγο. Έλα πιο κοντά άγγιξε με να ανεβώ ψηλά! Και σε θέλω τώρα πιο πολύ, περιμένω να φανείς εσύ, μ’ ενα σώμα και με μια αγκαλιά να καούμε στην φωτιά ξανά!!!

Σκορπιός

Αντώνης Ρέμος – ΩΠΑ
Μία ερωτική Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων έρχεται για να γλυκάνει για λίγο την καρδιά σου αλλά και για να ανακινήσει τις ευαισθησίες αλλά και τις επιθυμίες σου! Τα αισθηματικά σου σε απασχολούν αυτή την εβδομάδα με όμορφο τρόπο, καλό όμως είναι να μην αφήνεσαι σε ιστορίες που δεν σου εγγυώνται μέλλον και πορεία! Ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου φέρνουν νέες σπουδαίες γνωριμίες στη ζωή σου!
Ώπα – ώπα, ώπα, ώπα πέφτω μέσα στη φωτιά Ώπα – ώπα, ώπα, ώπα έτσι λύνω τους καημούς μου Ώπα – ώπα, ώπα, ώπα έτσι καίγεται η καρδιά Ώπα – ώπα, ώπα, ώπα κι απ’ τις στάχτες της γίνομαι ξανά..

Τοξότης

Γιώργος Σαμπάνης – Δεν Είμαι Ήρωας
Με την Πανσέληνο από το ζώδιο των Ιχθύων δεν λείπουν οι εκνευρισμοί από τις ημέρες που έρχονται, γιατί κάποια πράγματα αλλιώς τα είχες στο μυαλό σου ότι θα εξελιχθούν και εντέλει αλλιώς σου έρχονται! Με τον Ερμή και τον Άρη από το ζώδιο της Παρθένου δίνεις τον δικό σου αγώνα για να καταφέρεις να πετύχεις στόχους που είχες εδώ και καιρό στο μυαλό σου!
Μην πεις πολλά για `μας και το μέλλον μας και μην μετράς διαφορές Μην πεις πικρό πως θα βγει το γέλιο μας διώξε των φόβων τις υπερβολές Κάθε συναίσθημα και τα μεγάλα θέλω μας δεν είναι δράκοι ούτε απειλές Ό,τι κι αν λες εγώ δεν είμαι ήρωας Δεν είμαι εγώ που όλα τα αντέχω ή τα μπορώ Κι αν δε με θες εγώ δεν είμαι ήρωας για να σου πω χωρίς εσένα ότι θα ζω..

Αιγόκερως

Τάμτα – Ήλιους και Θάλασσες
Οι μέρες που έρχονται φέρνουν ειδήσεις, μηνύματα και αποκαλύψεις καρδιάς οι οποίες και σε γοητεύουν αλλά και σε παθιάζουν ερωτικά! Η Πανσέληνος από το ζώδιο των Ιχθύων κάνει την έκφρασή σου πιο τρυφερή και συναισθηματική από ότι συνήθως, ενώ η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα κάνει το ερωτικό σου ταμπεραμέντο φλογερό! Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις κάτι στο μυαλό σου και να μην το πετύχεις!
Πες μου ότι φεγγάρι θα’σαι τις βραδιές μου πες μου πως θα με θέλεις στις υπερβολές μου Δως μου μ’ένα φιλί την κορυφή του κόσμου δως μου το λόγο να’σαι ο μονάδικός μου Ήλιους και θάλασσες μέσα μου άλλαξες δρόμο μου χάραξες Όλα τα χρώματα κι όλα τ’αρώματα στα δυο μας σώματα…

Υδροχόος

Μαλού – Ώρα Να Γυρίσεις
Τα θέλεις όλα δικά σου αυτή την εβδομάδα και επειδή δέχεσαι αντιστάσεις σε πιάνουν οι ανασφάλειες και οι αδυναμίες σου! Η Πανσέληνος από το ζώδιο των Ιχθύων σε μπερδεύει συναισθηματικά και σε κάνει να μην ξέρεις τελικά τι είναι αυτό που ουσιαστικά έχεις ανάγκη! Όσο για την Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σου δίνει τον αέρα για να βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα της αισθηματικής σου ζωής!
Ένα σ’ αγαπώ Που το κάθε γράμμα εννοεί Σ’ ένα χάος είναι το σκοινί που ισορροπώ Ένα σ’ αγαπώ Αν στα χείλη το ’χεις πώς αργεί Λάβα στο κορμί μου να χυθεί Πάλι να καώ, για ν’ αναστηθώ Άγριες θάλασσες οι μέρες μακριά σου Μου ’λειψες, πώς να στο πω Ώρα να γυρίσεις Δε με ζουν οι αναμνήσεις Ώρα να γυρίσεις Με φιλιά να μ’ αφοπλίσεις Κι όταν μ’ αγκαλιάσεις Τις πληγές να ησυχάσεις Πρόσεχε, μάτια μου Σαν καθρέφτη μη με σπάσεις..

Ιχθύς

Χριστίνα Σάλτη – Τα πράγματα με τ’ όνομά τους
Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας αφού η Πανσέληνος γίνεται στο δικό σου ζώδιο και βάζεις όλα τα υπόλοιπα ζώδια σε μπελάδες …. Το συναίσθημά σου ξεχειλίζει, η λαχτάρα σου να απολαύσεις πράγματα που σου είχαν λείψει, είναι μεγάλη … μέσα σε όλη αυτή την τρυφερότητα και την συναισθηματική ζεστασιά, δεν λείπουν και τα ευτράπελα τα οποία και σου προκαλούν εκνευρισμό και ένταση! Το αρνητικό είναι ότι αυτή την εβδομάδα βιάζεσαι να κρίνεις τα γεγονότα και μέσα στον αναβρασμό σου κάνεις λάθη ….
Πες μου τα πράγματα με τ’ όνομά τους Φέρε κι ανέμους σου, θυμούς γεμάτους Να με σκορπίσουνε, αλλού να πάω Είναι πιο έντιμο, το προτιμάω Πες μου ξεκάθαρα πως σε έχω χάσει Πως ότι ράγισε έχει πια σπάσει Μίλα ξεκάθαρα στα ίσια μίλα Την πόρτα άνοιξε, φύγε με χίλια…

myastro.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ