Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/9/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 3/9/2017

Κριός

Γενικά
Σήμερα θα νιώθεις ότι όλα είναι με το μέρος σου. Θα υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και θα νιώθεις υπερβολική αισιοδοξία. Πρόσεξε τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνεις και τις υποσχέσεις που δίνεις καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αργότερα να νιώσεις ότι πνίγεσαι από τις πολλές υποχρεώσεις. Η διάθεσή σου θα είναι χαρούμενη και οι κοινωνικές σου επαφές καλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα θέλεις σήμερα να δώσεις πολλά στο ταίρι σου με ρομαντισμό αλλά ακόμη περισσότερο και με ερωτισμό. Θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δυναμικότητά που έχεις για την δουλειά σου είναι μεγάλη. Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς ώστε από αύριο να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις και λίγο οικονομία.

Ταύρος

Γενικά
Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να κάνεις όλα αυτά που έχεις προγραμματίσει. Η θέληση και οι εσωτερικές σου παρορμήσεις συνυπάρχουν αρμονικά ώστε η επιτυχία να έρθει πολύ γρήγορα. Το σύμπαν είναι με το μέρος σου. Ξεκίνα λοιπόν τις κατάλληλες κινήσεις και θα δεις ότι θα έχεις την επιτυχία με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι αρκετά καλή και έχει ακόμη προοπτικές να γίνει καλύτερη. Κάνε τις προτάσεις σου σήμερα στο ταίρι σου και σε βεβαιώνω ότι μπορείτε να περάσετε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις αρκετό άγχος για να καταφέρεις τους στόχους σου αλλά σήμερα που είναι Κυριακή καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο γιατί έχεις ανάγκη από λίγο ξεκούραση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.

Δίδυμος

Γενικά
Η διάθεση σου σήμερα θα είναι καλή. Φρόντισε πρώτα να λύσεις τα ζητήματα του παρελθόντος και μετά κοίτα να ξεκουραστείς, γιατί θα νιώθεις λίγη αδυναμία. Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να πεις σε αγαπημένα άτομα πως νιώθεις; Η ιδανικότερη λύση για απόψε θα ήταν να περάσεις τη βραδιά σου χαλαρά με λίγα φιλικά πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και να μιλήσεις και για την πορεία της σχέσης σου. Ο ερωτισμός σου και ο ρομαντισμός θα είναι στα ύψη τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά αλλά σήμερα που είναι Κυριακή δεν νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι πιο ανάλαφρο και πιο ξεκούραστο; Στα οικονομικά σου έχεις αρκετό άγχος για να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις.

Καρκίνος

Γενικά
Σήμερα θα κινηθείς με μεθοδικότητα και πολύ έξυπνες κινήσεις για να κάνεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ιδιαίτερη προσοχή όμως χρειάζεται σε συζητήσεις που θα κάνεις για να μην έρθεις σε αντιπαραθέσεις με δικά σου άτομα. Αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους θα μπορέσεις να βρεις αρκετά ικανοποιητικές λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις πάρα πολλά στον ταίρι σου. Φρόντισε να δείξεις ότι κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου πολλά θέματα που σε άγχωναν θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς από θέματα δουλειάς και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα αλλά απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

Λέων

Γενικά
Σήμερα μπορείς να ανταπεξέλθεις σε ότι κάνεις με τον καλύτερο τρόπο. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που θα είναι πολύ θετική και θα κάνεις πολλά εποικοδομητικά πράγματα. Για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, μπορείς να μιλήσεις με δικούς σου ανθρώπους αλλά πρόσεξε πολύ τι θα πεις και πώς θα το πεις γιατί παραμονεύουν παρεξηγήσεις και αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στην σχέση σου υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα ώστε να χαρείτε και οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις βρει πολύ καλές λύσεις για να πάει καλά. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου σήμερα πρέπει να μην κάνεις καθόλου έξοδα γιατί την τελευταία περίοδο έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Παρθένος

Γενικά
Μέρα έντονη κοινωνικότητα και επικοινωνία. Μέρα με πολλές ευκαιρίες για να διορθωθούν πολλά από τα λάθη του παρελθόντος. Για αυτό επείγει να ξεκαθαρίσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές κι έχεις συμμάχους τους πλανήτες. Το βράδυ φρόντισε να δεις φιλικά σου άτομα να διασκεδάσεις και να ξεδώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου από το παρελθόν. Μην το κάνεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ερωτικά που θα σε κάνει και εσένα να αισθανθείς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις καταφέρει πάρα πολλά αλλά σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και εσύ συνεχίζεις να βρεις και άλλες πηγές εσόδων.


Ζυγός

Γενικά
Φρόντισε να ρίξεις λίγο τους τόνους σου και μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ στα καθημερινά θέματα. Βρες τρόπους να χαλαρώσεις. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Χρειάζεσαι δυνάμεις, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Απόψε επιδίωξε τη συντροφιά θετικών ανθρώπων που δεν σου δημιουργούν αρνητικά αισθήματα γιατί να νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να έρθεις σήμερα πιο κοντά στο ταίρι σου να του εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου και θα περάσετε και οι δύο πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι να κάνεις καλό πρόγραμμα για τις εκκρεμότητες που έχεις.

Σκορπιός

Γενικά
Σήμερα μπορεί να είναι και μέρα απομόνωσης, ησυχίας περίσκεψης και ξεκούρασης. Ίσως σε έχει καταβάλει το τρέξιμο των τελευταίων ημερών που έχεις για να προλάβεις τα θέματά σου. Αισθάνεσαι κάπως άβολα εξαιτίας κάποιων δυσάρεστων καταστάσεων που διαδραματίζονται γύρω σου και σου στερούν το δικαίωμα να επέμβεις και να τις σταματήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην έχεις συναισθηματικές μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας που μπορεί να σου δημιουργεί μερικές φορές το ταίρι σου. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε ευνοεί για να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή ξεκουράσου γιατί στην εβδομάδα που έρχεται έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Στα οικονομικά σου απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

Τοξότης

Γενικά
Φρόντισε σήμερα να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί και μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Είσαι από τα ζώδια που είναι από τη φύση τους πολύ υπεύθυνα. Ότι αναλαμβάνεις, θέλεις να το φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Φρόντισε σήμερα λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχική σου ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την Αφροδίτη στον Λέοντα η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν την μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα αλλά σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

Αιγόκερως

Γενικά
Τη σημερινή ημέρα τα πράγματα θα είναι αρκετά χαλαρά χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Χαλάρωσε λοιπόν και ανασυντάξου. Μπορείς να προγραμματιστείς για το μέλλον και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις βάλει στο νου σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και θα δεις πολλές καταστάσεις με θετικό μάτι. Φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν στην καθημερινότητα σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσεις να έχεις και αύξηση των εσόδων σου.


Υδροχόος

Γενικά
Οι δυνατότητες που υπάρχουν είναι πάρα πολλές. Όμως θα μπορέσεις να επωφεληθείς και από ιδέες, γνώσεις και εμπειρία αυτών που βρίσκονται κοντά σου. Μην βολεύεσαι στις ευκολίες σου αλλά ψάξε τα πράγματα σε βάθος. Συζήτησε ότι μπορεί να σε απασχολεί με δικά σου άτομα και το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Αυτό που παίζει την μεγαλύτερη σημασία είναι να μην απαισιοδοξείς για τίποτε γιατί έχεις τις δυνατότητες να τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σου δώσει τις καλύτερες προοπτικές για να μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στην σχέση σου. Και αν υπάρχει ακόμη μοναξιά στην ζωή σου θα αλλάξει πολύ γρήγορα και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή απόφυγε να μπεις στην διαδικασία να κάνεις πάλι κάτι για τα θέματα της δουλειά σου. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

Ιχθύς

Γενικά
Τα διάφορα θέματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου γίνονται αιτία να έχεις αρκετή ψυχική κούραση. Ξεκαθάρισε και την παραμικρή αμφιβολία που μπορεί να έχεις μέσα σου, μην έχεις ανασφάλειες για τίποτε και φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μπορεί η περίοδος να είναι λίγο έντονη σε σχέση με αυτά που θέλεις να κάνεις αλλά το σίγουρο είναι ότι όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν κάποια κενά στην σχέση σου που πρέπει να καλυφθούν. Μπορείς να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου για να καλύψεις οτιδήποτε μπορεί να έχει προκύψει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι σήμερα που είναι Κυριακή να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις λίγο καλά και χαλαρά. Βάλε προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου γιατί για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς και θα κάνεις έξοδα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αισθηματικές Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2024

Οι αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2024 για το ζώδιό σου! Μάθε τι θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή τον Μάιο ανάλογα με τις αστρολογικές...