Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/9/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 30/9/2017
Κριός

Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό θα μπορούσες να αφιερώσεις πολύ χρόνο για τακτοποιήσεις θέματα που είναι σε στασιμότητα. Ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω περιστάσεων που δεν έχουν τον έλεγχό σου. Θα μπορούσες να ζήσεις αυτή την παλιά απογοήτευση. Δεν υπάρχει τακτική που να καταπολεμά τον αόρατο εχθρό. Αποδέξου το γεγονός ότι μπορεί να μην είσαι σε θέση να ολοκληρώσεις όλα όσα θέλεις να κάνεις. Χάρισε στον εαυτό σου ένα ήσυχο βράδυ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς στα αισθηματικά σου να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να λύσεις καταστάσεις που δηλητηριάζουν την σχέση σου και πληγώνουν και εσάς τους ίδιους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Πρόσεξε να αποφύγεις περιττά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος


Γενικά
Πολλή ενέργεια μπορεί να δαπανηθεί για ένα σκοπό που πιθανότατα δεν θα σου αρέσει. Θα μπορούσες να φτάσεις στη μέση και στη συνέχεια να το πετάξεις. Αυτό θα μπορούσε να είναι απογοητευτικό καθώς θα μπορούσες να στεναχωρηθείς για τον χρόνο και την προσπάθεια που έχασες. Αλλά αυτό συμβαίνει. Άρχισε και ξεκίνησε από την αρχή. Ίσως αυτή τη φορά να πετύχεις αυτό που θέλεις. Μην εγκαταλείπεις τώρα με τίποτα γιατί η επιτυχία είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πάντα με την ευελιξία που έχεις, μπορείς να καταφέρνεις πολλά στον χώρο της εργασίας. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες που δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε σχέση με τα οικονομικά σου. Ότι κάνεις, πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά. Έξοδα για περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

Δίδυμος


Γενικά
Τα μέλη της οικογένειας μπορούν να έχουν διαφορετικές απόψεις σήμερα! Επειδή τα επιχειρήματα τους θα μπορούσαν να ευσταθούν, δημιουργείται ένα άσχημο κλίμα στη συζήτηση. Ίσως πρέπει να σχεδιάσεις ένα έξυπνο τρόπο για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πράγματα. Συζητήστε το θέμα ξανά σε λίγες μέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν καταναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πως να προγραμματιστείς. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα.

Καρκίνος


Γενικά
Σήμερα μπορεί να φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι διαφωνούν για περίεργα θέματα. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό μπορείς να κατανοήσεις και τις δύο πλευρές μιας διαφωνίας, αλλά σήμερα ίσως να αναρωτηθείς αν υπάρχει κάποια λογική σε όλα αυτά που ακούς. Άφησε τον εαυτό σου μακριά και μην προσπαθήσεις να μεσολαβήσεις. Όλο αυτό μπορεί να σε απομακρύνει από τα σχέδια που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται σύντομα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς έχεις γίνει δύσκολη η καθημερινότητα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Πρέπει να δεις αν οι προτάσεις αυτές σε συμφέρουν και αν θα βελτιώσουν τα έσοδά σου.

Λέων


Γενικά
Σήμερα θα υπάρξουν συζητήσεις για κάποια θέματα που θέλεις να κάνεις με άλλα άτομα. Αυτό που ξεκίνησε ως μια ήρεμη συνάντηση, θα μπορούσε να τελειώσει με διαφωνίες. Ίσως μπεις στον πειρασμό να εναντιωθείς με κάποια άτομα, αλλά δεν είναι καλή ιδέα. Δεν θα σταματήσεις τη μάχη και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα αντιδράσουν σε ότι κάνεις. Η καλύτερη λύση είναι αποστασιοποιηθείς και στο τέλος θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που θα είναι αρκετός. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Παρθένος


Γενικά
Η σημερινή ενέργεια που θα έχεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα στραγγιστική. Τα καθήκοντά σου θα απαιτούσαν περισσότερες προσπάθειες από ό τι συνήθως και θα μπορούσες να εξαντληθείς μέχρι το μεσημέρι. Δεν είναι η μέρα για να αποδείξεις τίποτα. Κινήσου σύμφωνα με τα δικά σου μέτρα. Θα πετύχεις πιθανότατα περισσότερο με αυτόν τον τρόπο από ότι πιέζοντας τον εαυτό σου. Κάντο αυτό και θα έχεις ακόμα ενέργεια για ένα υπέροχο βράδυ.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το ταίρι σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντι του απλά φροντίστε να μιλήσεις έξω από τα δόντια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για να είσαι καλά στο μέλλον. Οικονομικές συναλλαγές αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων ευνοούνται.

Ζυγός


Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο σου παλιά συναισθήματα μπορεί να φτάσουν στο σημερινό σου ασυνείδητο. Το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερα του. Ίσως χάσεις ακόμα και την ψυχραιμία σου. Σταμάτησε και αναρωτήσου γιατί είσαι σε αυτή την κατάσταση. Σκέψου τι ήταν αυτό που σκέφτηκες από το παρελθόν και σε τάραξε και στη συνέχεια ξέχασε το. Θα εκπλαγείς με το πόσο γρήγορα θα επανέλθεις στους φυσιολογικούς σου ρυθμούς και έτσι θα μπορείς να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις με τον σύντροφο σου θα είναι μεγάλη. Φρόντισε να μειώσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα πεις λόγια που μπορεί να στεναχωρήσουν τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να συνεργαστείς αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες, αρχίζουν και λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να αυξήσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση πάνω στον πανικό σου, γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Σκορπιός


Γενικά
Σήμερα θα μπορούσες να επισκεφτείς έναν φίλο που χρειάζεται την βοήθεια σου. Αυτό το άτομο μπορεί να μην είναι καθόλου καλά και να ακούσεις όλες τις απογοητεύσεις του. Ο φίλος σου χρειάζεται το σωστό άτομο για να μπορέσει να μιλήσει, και εσύ είσαι το κατάλληλο πρόσωπο. Κάποτε ίσως κάποιος να κάνει το ίδιο για εσένα. Να φροντίσεις να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που έχεις ώστε να μπορέσει το φιλικό σου άτομο να νιώσει καλύτερα. Έχεις όλα τα φόντα να το κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει να προσέχεις στην συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς πολύ, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν και έχεις καλές υποδομές για τα οικονομικά σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου.

Τοξότης


Γενικά
Μια συζήτηση για ένα αμφιλεγόμενο θέμα που αφορά οικογενειακά ή κοινωνικά ζητήματα θα μπορούσε να λάβει χώρα σήμερα. Μπορεί να βρεις το θέμα συναρπαστικό και να μάθεις πολλά, αλλά θα είσαι λιγότερο άνετα όταν η συζήτηση αλλάζει από μια απλή συζήτηση σε μια διαμάχη. Σε εκείνο το σημείο φρόντισε να έχεις έντονη διαλλακτικότητα ώστε όλα να πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Πρέπει να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στην σχέση, γιατί δεν θα έχεις καλό τέλος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Αφενός η υπευθυνότητα που έχεις και αφετέρου σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα δώσεις λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αλλά αυτή η περίοδος θα φέρνει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.

Αιγόκερως


Γενικά
Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Ζυγό ίσως χρειαστεί να κάνεις πολλές κινήσεις για θέματα που θέλεις να λύσεις και ίσως χρειαστεί να βρεις ορισμένες πληροφορίες. Αυτό μπορεί να είναι κουραστικό αλλά θα βρεις αυτό που ψάχνεις παρά πολύ εύκολα. Πριν ξεκινήσεις μια, κάνε ένα πλάνο. Φρόντισε να καταστρώσεις καλά αυτά που θέλεις να πεις και μετά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Ότι θέλεις θα το πετύχεις με πολύ μεγάλη ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι συναλλαγή θέλεις να κάνεις.

Υδροχόος


Γενικά
Θα βρεθείς σε κάποιες συνομιλίες ανάμεσα σε εσένα και μερικούς από τους στενούς σου φίλους. Ακόμα και εσύ που συνήθως κινείσαι με πολύ χαλαρότητα μπορεί να νομίζεις κάποιες στιγμές ότι θα σπάσουν τα νεύρα σου. Υπάρχει ένταση στον αέρα και τα νεύρα είναι τεντωμένα. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου και να χαλαρώσεις αν κάποιος λέει κάτι προσβλητικό. Δεν θα θέλεις το σημερινό άγχος να σε επηρεάσει και αύριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση που θα σε εκνευρίζει. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα κάνοντας τον σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσεις όμορφα και ιδανικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν τις περίμενες. Μπορείς και τα βγάζεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις στον τομέα της εργασίας, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.

Ιχθύς


Γενικά
Την σημερινή ημέρα θα μπεις στην διαδικασία να λύσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα μέχρι σήμερα. Θα μπορούσες, μεν, να τα αφήσεις για αργότερα αλλά τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος. Μπορείς να συμβουλευτείς δικά σου άτομα για την δρομολόγηση των πραγμάτων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιτυχία σε περιμένει και είναι πολύ κοντά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις κάποια πράγματα στην σχέση σου ότι σε καταπιέζουν. Καλό είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη περίοδο χαλαρά με τον σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα καλά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ