Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/9/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 2/9/2017

Κριός

Γενικά
Σήμερα, κάποια γεγονότα που θα συμβούν, θα διαταράξουν λίγο την ψυχολογία σου και θα σου προκαλέσουν έντονο εκνευρισμό. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που αφορούν στην λύση των θεμάτων που σε απασχολούν. Οι δικοί σου άνθρωποι μπορούν να σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα χρειάζεται να μιλήσεις και να νιώσεις πιο ήρεμα σε σχέση με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδια σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα σε σχέση με προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.


Ταύρος

Γενικά
Σήμερα θα έχεις πολύ ενέργεια και αυτοπεποίθηση για να ασχοληθείς με πάρα πολλά πράγματα και να αναλάβεις σχέδια που θα ολοκληρώσεις εύκολα και άνετα. Θα έχεις την αίσθηση ότι διαθέτεις απίστευτη τόλμη και δεν έχεις ανάγκη κανένα. Κινήσου με τον τρόπο που ξέρεις και θα έχεις στο τέλος μεγάλη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικές φορές τα πείσματα στην σχέση είναι καλά αλλά όταν γίνονται συνέχεια θα κουράσουν. Φρόντισε σήμερα να περάσεις την μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται για να νιώσεις καλά και εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα πολύ καλύτερα. Στα οικονομικά μην πάρεις ρίσκα. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.


Δίδυμος

Γενικά
Για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα θα πρέπει να πάρεις ριζικές αποφάσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο. Φρόντισε να ηρεμήσεις, να δεις τα πράγματα με αρκετό ρεαλισμό και σταμάτα να αναμασάς τα πράγματα του παρελθόντος που μπορεί να χαλάνε την ψυχολογία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα προσπαθήσεις να πετύχεις την ισορροπία και να φέρεις την ηρεμία στην σχέση σου. Με τον ερωτισμό που θα έχεις σήμερα να ξέρεις ότι αυτό που θα ζητήσεις θα γίνεται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να καταφέρεις πολλά πράγματα αλλά πρέπει να χαλαρώσεις λίγο από το τόσο πολύ άγχος που έχεις. Βάλε προγραμματισμό σε σχέση με τα οικονομικά σου για να περάσεις την περίοδο χωρίς προβλήματα.


Καρκίνος

Γενικά
Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να φέρεις σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην ανησυχείς πάντως. Κράτησε την ψυχραιμία σου και θα καταφέρεις τα πάντα στην εντέλεια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις διακρίνεις και να τις εκμεταλλευτείς γιατί θα είναι συμφέρουσες για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν την σχέση σου από το παρελθόν. Έχεις την εύνοια των πλανητών και με χαμηλούς τόνους μπορείς να βρεις την χρυσή τομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της σήμερα. Θέλεις να τακτοποιήσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν σε σχέση με τον χώρο της δουλειάς σου. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας.


Λέων

Γενικά
Τη σημερινή ημέρα ξεχειλίζεις από δημιουργικότητα και πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτό το γεγονός για να μπορέσεις να ξεπεράσεις ζητήματα που σε προβληματίζουν. Ξεκινάει για σένα μια περίοδος που ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και ότι βάλεις στο μυαλό σου θα καταφέρνεις να το πετύχεις με πολλή επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και πες αυτά που νιώθεις για να νιώσεις καλύτερα και εσύ. Η ημέρα θα είναι ερωτική και άκρως ρομαντική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρχίζεις και βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Μπορείς να επιτύχεις θέματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Στα οικονομικά σου καθυστερήσεις μπορεί να σε εκνευρίζουν και να αλλάξουν την πορεία που έχεις βάλει. Απόφυγε να κάνεις περιττές αγορές.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Παρθένος

Γενικά
Ξεκινάει μια περίοδος που όλες οι καταστάσεις που ήταν στάσιμες θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Κι αυτό θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις για κανένα λόγο και προτού κάνεις οτιδήποτε, πρέπει να το έχεις σκεφτείς πολύ καλά από πριν. Το βράδυ φρόντισε να κάνεις ευχάριστα πράγματα για να αποφορτιστείς από το άγχος της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση σου και να ξεχάσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος. Η ημέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μίλησε με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και σταματούν τα σχέδια σου και την υλοποίηση τους. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η ημέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.

Ζυγός

Γενικά
Δεν νομίζεις ότι έφτασε η ώρα να σταματήσεις να καταπιέζεσαι και να νιώσεις και κάποια στιγμή ηρεμία; Ξεκίνα εκφράζοντας τα αισθήματά σου σε δικά σου πρόσωπα για να τα βγάλεις από μέσα σου και να νιώσεις καλύτερα. Η περιέργεια και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι στα ύψη τους σήμερα. Καλό θα ήταν, σήμερα, να δεχτείς και τη βοήθεια φιλικών σου ατόμων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μερικές φορές κάνεις μερικά πράγματα στην σχέση σου που μπορεί να παρερμηνευτούν από το ταίρι σου. Ξεκαθάρισε την θέση σου ώστε να περάσεις την ημέρα σου ήρεμα και ρομαντικά

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καλό θα είναι σήμερα να κινηθείς αργά και σταθερά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να πάρεις και γρήγορες αποφάσεις. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά αρκεί να σχεδιάσεις τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.


Σκορπιός

Γενικά
Τα διάφορα γεγονότα που θα συμβούν θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά. Φρόντισε να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις και μην καταπιέζεσαι ψυχικά. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και ξεκινάει μια περίοδος που θα δεις να υλοποιούνται πολλά από τα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Λύσεις που θέλεις να δώσεις στην σχέση σου τομέα τις δίνεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι φρόντισε να κινηθείς ανάλογα γιατί η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε ευνοεί να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα σε ικανοποιούσε. Απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που μπορεί να είναι περιττά.

Τοξότης

Γενικά
Σήμερα η επικοινωνία σου θα είναι πάρα πολύ καλή τόσο με περιβάλλον όσο και με τους ανθρώπους γύρω του. Χρησιμοποίησε αυτό το ατού σου όπου χρειάζεται και θα περάσεις καλά. Μην ξεχνάς πως η επικοινωνία είναι απαραίτητη στις προσωπικές ή στις φιλικές σου σχέσεις. Άντε λοιπόν κινήσου με τον τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις κι ο δρόμος σου για την επιτυχία είναι πολύ κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Πάρε μερικές καταστάσεις έτσι όπως έρχονται και χαλάρωσε ώστε να περάσεις καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Απόφυγε να σπαταλήσεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν.


Αιγόκερως

Γενικά
Η δυναμικότητα και η καλή σου διάθεση θα σε κάνει να θέλεις να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα. Θα νιώσεις την ανάγκη να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε κουράζουν. Ξεκινάει μια περίοδος που σε προικίζει με όλα τα απαραίτητα εφόδια για να υλοποιήσεις τους στόχους σου και τα σχέδια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν ξεχάσεις τις ευθύνες που αφορούν άλλους τομείς της ζωή σου και βγάλεις την τρυφερότητα και τον ερωτισμό που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πολύ καλά και ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά αρχίζεις και ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

Υδροχόος

Γενικά
Έχει σημασία ο τρόπος προσέγγισης προσώπων και καταστάσεων όπως και η συμπεριφορά που θα επιδείξεις γενικότερα. Στις σχέσεις σου, στο περιβάλλον σου, στα συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και στον περίγυρο σου. Προσπάθησε να μπεις λίγο στο δικό τους πνεύμα και μην περιμένεις όλοι οι άλλοι να μπουν στο δικό σου για να συνεννοηθείς. Οι υποσχέσεις που δίνεις και παίρνεις να μην είναι κενές περιεχομένου γιατί τώρα εύκολα μπορεί να εξιδανικεύσεις ή να σε εξιδανικεύσουν και μέσα στις επόμενες μέρες να πληρωθεί η αυταπάτη ή η εξαπάτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του σήμερα. Συζήτησε με το ταίρι σου κάνε ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις τέλεια. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην κάθεσαι γιατί η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε ευνοεί να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στην δουλειά σου. Πολλά θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού.


Ιχθύς

Γενικά
Σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις πολλές αλλαγές. Φρόντισε να μην κινείσαι μόνο συναισθηματικά και δες μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά για να μπορέσεις να τα πας καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια ουσιαστικά βήματα για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βγάλε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό που έχεις για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα ερωτικά και ρομαντικά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά θέματα που είναι στάσιμα στην δουλειά σου θα αρχίσουν να αλλάζουν και θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις οικονομικές ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου θα είναι πάρα πολλά.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 97 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 97 Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη, γεγονός που τον...