Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα 25/9

Μετά από ένα ξέφρενο μπάτσελορ, προς τιμήν της φίλης της Φοίβης, η Ζωή ξυπνά με βαρύ κεφάλι αλλά με ένα εξαιρετικό νέο για το μέλλον της. Κέρδισε μια υποτροφία σε μια από τις καλύτερες σχολές φωτογραφίας του Λονδίνου. Η Σοφία θυμωμένη από την κίνηση της κόρης της, να πάρει μέρος σ’αυτόν το διαγωνισμό κρυφά από την οικογένειά της, της απαγορεύει να πάει. Ο Άρης επισκέπτεται μαζί με τη Μαρίνα τον γιατρό τους, Γεράσιμο, για να δούνε τις επιλογές τους στην προσπάθεια απόκτησης παιδιού.

Η πρόταση του Γεράσιμου να προχωρήσουν σε σπερματέγχυση την επόμενη μέρα, πυροδοτεί μια μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς η απροθυμία της Μαρίνας να γίνει μητέρα έρχεται στην επιφάνεια. Ο Διονύσης βρίσκεται στο στόχαστρο του απατημένου φίλου της κοπέλας που φλερτάρει τελευταία, ενώ εξαιτίας ενός λάθους της Κικής, αναρτάται στα social media η πληροφορία ότι η Ζωή είναι παρθένα. Μετά απ’αυτό, το αγόρι της, ο Μάκης δεν ξέρει πού να κρυφτεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 144 Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να παρακολουθήσει τη χήρα του...