Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/9/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/9/2017
Κριός

Γενικά
Από σήμερα θα πρέπει να αλλάξεις ριζικά κατευθύνσεις και να ακολουθήσεις μια πιο δυναμική στρατηγική για να κατευθύνεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Οι πλανήτες είναι αρκετά ευνοϊκοί μαζί σου και θα σου συμπαρασταθούν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις αυτή την περίοδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στα αισθηματικά σου στο παρελθόν με την συζήτηση αλλά και με την αλλαγή του εαυτού σου μπορούν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που και εσένα θα σε ευχαριστήσουν. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα. Μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήνεις τίποτε για αύριο.

Ταύρος


Γενικά
Η δυναμικότητα που έχεις είναι μεγάλη. Μην αφήνεις τις καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα. Αν θες να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα που σε αγχώνουν και σε εκνευρίζουν κάνε κάτι ευχάριστο και προπάντων απόφυγε να σκέφτεσαι αρνητικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις μερικές καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλησε με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε την θέση σου, τι είναι αυτό το οποίο ζητάς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις καμιά αλλαγή στην δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Τα θέματα των οικονομικών ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που μπορεί να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις και με τις ενέργειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

Δίδυμος


Γενικά
Την σημερινή μέρα θα πρέπει να κάνεις ριζικές αλλαγές στην πορεία σου. Αν θέλεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και μακροπρόθεσμα να ικανοποιήσεις τα δικά σου θέλω σταμάτα να κοιτάς συνέχεια αυτά που θέλουν οι άλλοι και φρόντισε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις κι εσύ τη δική σου ζωή με τα προβλήματά της που κάποια στιγμή πρέπει να λυθούν. Ξεκίνα από σήμερα και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφο σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις χάρες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω, για αυτό καλό θα είναι να συγκρατηθείς σε όλα για να ξεπεράσεις το πρόβλημα.

Καρκίνος


Γενικά
Νιώθεις αρκετή κούραση από τις διάφορες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί και φυσικά θα αισθάνεσαι μεγάλη καταπίεση. Φρόντισε να λάβεις τα κατάλληλα μέτρα για να αντιμετωπίσεις αυτές τις καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην νευριάζεις γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που θα μπορέσουν να σου δώσουν λύσεις στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, καινούργιες γνωριμίες που έρχονται αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα δεν θα μπορείς στο μέλλον να τα πραγματοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευρίζεσαι. Μην πεις λόγια σε συνεργάτες σου, γιατί στο μέλλον μπορεί να αντιμετωπίσεις σοβαρό πρόβλημα. Θα δεχτείς οικονομικές προτάσεις που πριν απαντήσεις πρέπει να προσέξεις, γιατί υπάρχουν παγίδες που δεν μπορείς να αντιληφθείς.

Λέων


Γενικά
Θα προβληματιστείς σε σχέση με την εξέλιξη κάποιων καταστάσεων. Σε διαβεβαιώνω πάντως ότι τουλάχιστον οι στόχοι που έχεις θέσει είναι οι σωστοί. Μέρα θετική για διευθέτηση οικογενειακών ζητημάτων. Σχέδια που έχεις μπορείς να τα υλοποιήσεις αλλά με σύνεση και προσοχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας αλλά και οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία και να δεις και τα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίπτεις τίποτε αν πριν δεν το έχεις διερευνήσει πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τα λύσεις. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν καλό είναι να σκεφτείς καλά αν είναι συμφέρουσες. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να ρισκάρεις τα ήδη υπάρχοντα. Οικονομικές συναλλαγές καλά θα είναι να τις αποφύγεις.

Παρθένος


Γενικά
Σήμερα πριν βγάλεις συμπέρασμα για κάποιο θέμα να το σκεφτείς καλά και κυρίως προτού μιλήσεις. Πολλές φορές το μυαλό σου είναι τόσο γρήγορο που πρέπει να καταλάβεις ότι οι άλλοι δεν μπορούν να το φτάσουν. Δεν φταίνε όμως για αυτό. Απλά πρέπει εσύ να προσπαθήσεις να τους κάνεις τις σκέψεις σου πιο κατανοητές και βατές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στον σύντροφό σου και απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι καλή για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι γιατί η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουραστείς και να προγραμματίσεις μερικά θέματα σε σχέση με την πορεία της εργασία σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Ζυγός


Γενικά
Σήμερα φρόντισε οπωσδήποτε να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος. Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν αλλά δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι αλλά να κάνεις ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Μπορείς πάντα και τα βγάζεις μια χαρά εις πέρας. Κάποιες συζητήσεις που μπορεί να γίνουν καλό θα είναι να δείξεις λίγο παραπάνω διαλλακτικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει και να πάρεις σταμάτησε να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξίδι θα σας έκανε καλό και στους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς με χαμηλούς τόνους να λύσεις οτιδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο την σημερινή ημέρα. Οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις.

Σκορπιός


Γενικά
Έφτασε ο καιρός να αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου. Σταμάτα πλέον να ζεις με ψευδαισθήσεις και μην ξεγελιέσαι από τις διάφορες καταστάσεις που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή. Φρόντισε να προστατέψεις τον εαυτό σου από λανθασμένες αποφάσεις, από άτομα που δεν θέλουν το καλό σου και από κάποιο παρασκήνιο που μπορεί να υποβόσκει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις μπει σε περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στην σχέση σου βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρασε χαλαρά με το ταίρι σου χωρίς να έχεις κριτική ή εγωισμούς ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην αφήνεις κάποια θέματα που γίνονται στον επαγγελματικό σου τομέα, να περνάνε έτσι απαρατήρητα. Προσπάθησε να έχεις τον έλεγχο στα πάντα. Μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες. Προγραμματίσου περισσότερο για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης


Γενικά
Μέρα που σε καλεί να λύσεις πολλές υποχρεώσεις και ζητήματα ειδικότερα του παρελθόντος. Απόφυγε τις εντάσεις. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή μπορείς και καταφέρεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να βρεις τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά του και να κάνετε καινούργιο ξεκίνημα στην σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί στο μέλλον να μην μπορείς να τα καλύψεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.

Αιγόκερως


Γενικά
Μείωσε το άγχος και την ένταση που νιώθεις για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Η ημέρα είναι πολύ εποικοδομητική σε ότι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις με κάποια άτομα από την οικογένεια σου. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη αλλά φρόντισε να την διαχειριστείς κατάλληλα ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά όσο μπορείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στο χώρο της εργασίας μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Απόφυγε να χαλαρώσεις και μην δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων ή συνεργατών σου που μπορεί να σε επηρεάσουν αρνητικά. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεχτικός σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.

Υδροχόος


Γενικά
Ξεκινάει μια πολύ θετική περίοδος για σένα. Ήρθε η ώρα να επιβληθείς στις δυσκολίες της ζωής σου που υπάρχουν αυτή την περίοδο. Στο χέρι σου είναι να εκμεταλλευτείς έξυπνα τις δυνατότητές σου και να βαδίσεις με πείρα και λογική προς την επίτευξη των στόχων σου. Τώρα πια όλες οι καταστάσεις είναι στα χέρια σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις χειριστείς επιδέξια και να περιμένεις τα αποτελέσματα που θα σε ευχαριστήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή γιατί θα πεις λόγια που θα έχεις φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις καμιά παρεξήγηση σήμερα άστα για αργότερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, οι προσδοκίες και τα όνειρα που έχεις είναι πολύ έντονα. Σε βεβαιώνω ότι θα τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Πρέπει να τελειώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, γιατί στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Ιχθύς


Γενικά
Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις συμβάσεις εμπιστευτικότητας. Η εμπιστοσύνη κερδίζεται, δεν την κουβαλάς μαζί σου από την στιγμή που γεννήθηκες. Η εμπιστοσύνη χτίζεται μέσα από καταστάσεις που ενώνουν δύο ή και περισσότερα άτομα. Και για αυτό πάντα σαν συναίσθημα είναι πολύ δυνατό γιατί χρειάστηκε πολύς κόπος και θυσίες για να αποκτηθεί. Χρειάστηκε χρόνος να επενδύσεις πάνω στις σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην συνεχίζεις με το ίδιο τέμπο με τις ευθύνες και τα επαγγελματικά σου και παραμελείς το ταίρι σου γιατί μετά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην πιέσεις καταστάσεις και πρόσωπα αυτή την περίοδο. Στην πορεία τα πράγματα θα δείξουν από μόνα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα θα έχεις αυτή την περίοδο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ