Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24 Σεπτεμβρίου 2017 για όλα τα ζώδια! Το πιο δύσκολο αστρολογικό φαινόμενο…

Αρκετά αλλόκοτο, μπερδεμένο και νευρικό είναι το κλίμα της εβδομάδας 18-24 Σεπτεμβρίου, όπου δεν θα μπορούσα να πω ότι είναι από τις πιο εύκολες και αρμονικές εβδομάδες που έχουμε περάσει!

Το πιο δύσκολο αστρολογικό φαινόμενο της εβδομάδας θα είναι οι αντιθέσεις που θα σχηματίσει ο Ερμής και ο Άρης με τον Ποσειδώνα …

Έτσι λοιπόν τις ημέρες που ακολουθούν δεν θα λείψουν οι επικοινωνιακές συγχύσεις, τα μπερδέματα στις συζητήσεις, το χάος στις επικοινωνίες, οι καθυστερήσεις καθώς και ζητήματα που αφορούν την φυσική κατάσταση που θα παρουσιάσουν μία επιδείνωση.

Πιο κουραστικό θα είναι το κλίμα της εβδομάδας για τους Διδύμους Παρθένους , Τοξότες, Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο (δηλαδή περίπου στο ξεκίνημα του μήνα του ζωδίου σας). Σίγουρα ωστόσο το αίσθημα που θα κυριαρχεί τις ημέρες αυτές είναι: ότι αλλού θα πατάμε και αλλού θα βρισκόμαστε….

Στα θετικά της εβδομάδας συγκαταλέγω το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό (την Δευτέρα στις 18/9) όπου αναμένεται να φέρνει εκπλήξεις , χαρά, διασκέδαση και απόλαυση για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους,Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο (δηλαδή κοντά στις 17 με 18 του μήνα). Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι καθοριστικές αποφάσεις , το πείσμα και η επιμονή που θα φέρουν σωστά αποτελέσματα στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου που έχετε γεννηθεί κοντά στις 7 με 8 του μήνα

Κριός

1ο Δεκαήμερο: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου σου χαρίζει την δημιουργικότητα που σου είναι απαραίτητη για να βάλεις την εργασία και την καθημερινότητά σου σε μία ισορροπία! Από τις 22 του μήνα ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και οι σχέσεις σου ανανεώνονται.

2ο δεκαήμερο: Ομιχλώδες είναι το τοπίο της εβδομάδας ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την εργασία, τις υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητές σου γεγονός που σου προκαλεί νευρικότητα, αλλά και άγχος. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση και πρόσεξε την διατροφή σου!

3ο δεκαήμερο: Η εβδομάδα ξεκινά με εκπλήξεις αισθηματικού περιεχομένου να σε αιφνιδιάζουν και να σε φέρουν σε ετοιμότητα για δυναμικές αλλαγές ! Οι ευκαιρίες διασκέδασης είναι τονισμένες. Ένα νέο εργασιακό ξεκίνημα ή αλλαγές στην ρουτίνα της καθημερινότητας ευνοούνται.


Ταύρος

1ο δεκαήμερο: Από τις 20 Σεπτεμβρίου μπαίνεις σε περίοδο άνθισης αισθηματικής αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο της Παρθένου θα ενισχύει την επιθυμία για φλερτ, διασκέδαση, έρωτα και απόλαυση! Επιπλέον η εβδομάδα σε βοηθά με κάθε τρόπο να επαναφέρεις το ήρεμο κλίμα στην καθημερινότητά σου!

2ο δεκαήμερο: Παρόλο που τα αισθηματικά σου κυριαρχούν έντονο τόσο στην σκέψη όσο και στις πρωτοβουλίες και τις κινήσεις που κάνεις αυτό τον καιρό, υπάρχει μία καθυστέρηση στο να υλοποιηθούν κάποιες επιθυμίες σου γεγονός που σου προκαλεί σύγχυση. Μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και … η τέχνη και η δημιουργικότητα μπορούν να σε βοηθήσουν στην ψυχολογική σου ανάταση!

3ο δεκαήμερο: Σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες σου δίνονται από το ξεκίνημα της εβδομάδας ενώ αισθάνεσαι ανακούφιση γιατί ξεπερνιέται επιτέλους ένα θέμα που αφορούσε το σπίτι και την οικογένεια! Η εβδομάδα μπορεί και θα έχει πιο ανάλαφρο ύφος, ενώ ευνοούνται ιδιαίτερα τα νέα ξεκινήματα στα αισθηματικά!


Δίδυμος

1ο δεκαήμερο: Το πέρασμα της Αφροδίτης στην Παρθένο θα εντείνει την επιθυμία σου για να πραγματοποιήσεις μία ανανέωση στο χώρο σου, στο σπίτι σου, ή ακόμα θα έχεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά και σε οικογενειακά σου πρόσωπα! Ο Ήλιος από το Ζυγό θα ενθαρρύνει τον τομέα των αισθηματικών σου!

2ο δεκαήμερο: Οι αντιθέσεις που θα σχηματίσουν ο Ερμής και ο Άρης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα προκαλέσουν σύγχυση, στασιμότητα και μπέρδεμα σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την δουλειά! Η εβδομάδα είναι κουραστική και χρειάζεται να αποφύγεις τις λάθος ενέργειες.

3ο δεκαήμερο: Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σου και ξυπνούν μέσα σου την επιθυμία να μοιραστείς σκέψεις, να ταξιδέψεις, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις στιγμές! Μέσα από τις δυσκολίες που πέρασες (αλλά και που συνεχίζεις να περνάς) θα συνειδητοποιήσεις ποιες είναι οι πραγματικές χαρές της ζωής σου… Αυξημένες οι ευθύνες θα είναι στα οικογενειακά!


Καρκίνος

1ο δεκαήμερο: Ξεκινά μία εβδομάδα με ειδήσεις, επαφές, επικοινωνίες και με αρκετές σκέψεις και ιδέες να σε γεμίζουν δημιουργικότητα και προσμονή! Δεν λείπουν ωστόσο και τα φλερτάκια ή ακόμα και επικοινωνίες που σε κάνουν να χαμογελάς από ικανοποίηση! Το Σαββατοκύριακο το αφιερώνεις στο σπίτι και στην οικογένεια!

2ο δεκαήμερο: Λίγο μπερδεμένες είναι οι σκέψεις σου αυτή την εβδομάδα και ίσως βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις γεγονός που θα σε φέρει αντιμέτωπο με κόντρες ή και με ασυνεννοησίες. Στις 22 Σεπτεμβρίου το επικοινωνιακό κλίμα χαλαρώνει και ευνοούνται οι εκ βαθέων εξομολογήσεις με το σύντροφό σου!

3ο δεκαήμερο: Με εύνοια οικονομική και επαγγελματική ξεκινά και εξελίσσεται η εβδομάδα σου… Κατόπιν σημαντικών αλλαγών που πέρασες (ή και που ήδη περνάς) θα υπάρξει μία μορφή επιβεβαίωσης μέσω αύξησης του εισοδήματός σου! Ευνοούνται οι επικοινωνίες / συμφωνίες.


Λέων

1ο δεκαήμερο: Επιτέλους το πορτοφόλι γεμίζει και καθώς η Αφροδίτη περνά από το ζώδιο της Παρθένου αρχίζεις να καλύπτεις τα κενά που είχαν δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό στα οικονομικά σου! Από την άλλη πλευρά ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου και νιώθεις πιο σίγουρος και ασφαλής! Εύνοια στις επικοινωνίες έρχεται το Σαββατοκύριακο

2ο δεκαήμερο: Τα ψυχολογικά μπερδέματα συνεχίζουν για λίγο ακόμα γεγονός που σε κάνει να νιώθεις αδυναμία ίσως και ανασφάλεια, κάτι που δεν ταιριάζει στην Λιονταρίσια ιδιοσυγκρασία! Στις 22 του μήνα ωστόσο, θα μπορέσεις με κάποιο τρόπο να νιώσεις περισσότερη δύναμη και σιγουριά μέσα κάποιας οικονομικής είδησης που αφορά τα επαγγελματικά σου!

3ο δεκαήμερο: Τα αισθηματικά βρίσκονται στα φόρτε τους αφού λίγο πριν αποχωρήσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σου τριγωνίζει με τον Ουρανό! Νέες ευκαιρίες, νέα ανοίγματα, σπουδές, σεμινάρια, γνωριμίες και χαρά …εξιτάρουν ιδιαίτερα το προσωπικό σου ενδιαφέρον αυτή την περίοδο! Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα που θα ανεφοδιάσουν τα οικονομικά σου!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παρθένος

1ο δεκαήμερο: Αυτή την εβδομάδα βρίσκεις και πάλι την ανάγκη για την επιθυμία για έρωτα, απόλαυση, διασκέδαση και δημιουργία! Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σου και το κλίμα γύρω σου αρχίζει και γλυκαίνει! Παράλληλα σου δίνονται ευκαιρίες οικονομικής ανάπτυξης.

2ο δεκαήμερο: Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξεις αυτή την εβδομάδα στα λόγια και στις πράξεις που θα έχουν παραπλανητικό χαρακτήρα! Οι σχέσεις σου θα έχουν τα μπερδέματά τους , ενώ δεν σου κρύβω ότι ίσως συνειδητοποιήσεις ότι έχεις εκτιμήσει λάθος κάποιους ανθρώπους και κάποιες καταστάσεις! Στο τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα θα δημιουργήσει τις συνθήκες για μία σημαντική ερωτική επικοινωνία!

3ο δεκαήμερο: Οι δοκιμασίες του Κρόνου μπορεί να συνεχίζονται όμως έχεις όλες τις κατάλληλες ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα για να αναπτύξεις τον τομέα των επαγγελματικών σου, γεγονός που θα σου προσφέρει τόσο υλική όσο και συναισθηματική ανταμοιβή!Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου και στο δικό σου δεκαήμερο σου δίνει το κίνητρο για σημαντικές αλλαγές….

Ζυγός

1ο δεκαήμερο: Η βασική σου ανάγκη αυτή την εβδομάδα είναι να δείξεις άνευ όρων την αγάπη σου στα άτομα που πραγματικά έχουν ένα σημαντικό ρόλο στην καρδιά σου … Η δημιουργικότητά σου θα βρίσκεται στο ζενίθ της και αυτό θα σε βοηθήσει και στα επαγγελματικά σου! Τα γενέθλιά σου ξεκινούν με εσένα να βρίσκεσαι πιο ανανεωμένος από κάθε άλλη φορά!

2ο δεκαήμερο: Λίγο προσοχή θέλω να μου δείξεις στην κούραση αλλά και στις αδιαθεσίες που θα έχεις αυτή την εβδομάδα… Το πρόγραμμά σου δεν θα εξελίσσεται όπως περιμένεις ενώ θα υπάρχουν και ασυμφωνίες αλλά και μία υπερπροσπάθεια από την πλευρά σου να τα προλάβεις όλα … Στο τέλος της εβδομάδας μπορείς να λύσεις οικογενειακές διαφωνίες.

3ο δεκαήμερο: Ανάπτυξη σχέσεων και συνεργασιών φέρνει για σένα η νέα εβδομάδα όπου πράγματι μπορεί να ενθουσιαστείς από τον ερχομό ενός φιλικού προσώπου, από την εκπλήρωση ενός σχεδίου αλλά και από τις προκλήσεις αισθηματικού περιεχομένου που θα εξιτάρουν το ενδιαφέρον σου!

Σκορπιός

1ο δεκαήμερο: βρίσκεις και πάλι την κοινωνική σου διάθεση την ανάγκη να βρεθείς κοντά σε φιλικά πρόσωπα που εκτιμάς και που είναι για σένα σημαντικά … Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα θέτεις και κάποιους επαγγελματικούς στόχους τους οποίους δουλεύεις σταδιακά για να τους αναπτύξεις ως το τέλος της χρονιάς.

2ο δεκαήμερο: Πολλά επικοινωνιακά μπερδέματα στο φιλικό αλλά και στο αισθηματικό περιβάλλον φέρνει αυτή η εβδομάδα όπου το μόνο αρνητικό είναι ότι κάποιες στιγμές θα νιώσεις ότι το αίσθημα της χαράς περιορίζεται! Μην «τσιμπάς» στα μεγάλα λόγια που θα ακούσεις και μην παίρνεις τις μετρητοίς όλα όσα ακούς! Το τρίγωνο Ερμή – Πλούτωνα στο τέλος της εβδομάδας σε βοηθά να περάσεις τις απόψεις σου με τον κατάλληλο τρόπο προκειμένου να έχεις επιτυχία!

3ο δεκαήμερο: Η εβδομάδα σου χαρίζει θετικές προδιαγραφές για τον τομέα των επαγγελματικών ! Μπορείς να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και να δεχθείς μία σημαντική αλλαγή που θα συμβάλει στην επαγγελματική σου εξέλιξη!

Τοξότης

1ο δεκαήμερο: Από την αυτή την εβδομάδα μπαίνεις σε μία περίοδο που δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στα επαγγελματικά σου , θέτεις στόχους και δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον στην προσωπική σου προβολή και στο «χτίσιμο» του ονόματός σου! Η δημιουργικότητά σου καθώς και η κοινωνική σου δικτύωση αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας .

2ο δεκαήμερο: Οι δύσκολες όψεις του Ερμή και του Άρη με τον Ποσειδώνα, δυσκολεύουν ιδιαίτερα την πορεία και την εξέλιξη της εβδομάδας σου … Θα υπάρξει μπλοκάρισμα και έντονη σύγχυση ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια… Μην βιαστείς να πεις λόγια που δεν τα έχεις σκεφτεί καλά, μα περισσότερο μην πάρεις αποφάσεις …. Τα οικονομικά σου δέχονται μία μικρή άνοδο!

3ο δεκαήμερο: Αντίθετα με όλους τους υπόλοιπους εκπροσώπους του ζωδίου σου εσύ απολαμβάνεις δυνατές ερωτικές στιγμές και είσαι μέσα στον ενθουσιασμό και την δημιουργικότητα! Καλό είναι ωστόσο να βάζεις και λίγο φρένο στον εαυτό σου γιατί ας μην ξεχνάμε ότι ο Κρόνος δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει την πορεία του στο ζώδιο σου! Νέα φιλικά πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου


Αιγόκερως

1ο δεκαήμερο: Με την ανάγκη να δραπετεύσεις από τα συνηθισμένα, να φλερτάρεις, να ταξιδέψεις και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες ξεκινά και ολοκληρώνεται η νέα εβδομάδα! Ευνοούνται οι νέες εμπορικές / οικονομικές συμφωνίες, τα ταξιδάκια, οι σπουδές ή εναρξη νέων δραστηριοτήτων!

2ο δεκαήμερο: Λόγια , επικοινωνίες και συναντήσεις σε μπερδεύουν και σε βάζουν σε διλήμματα και δεύτερες σκέψεις αυτή την εβδομάδα! Από την άλλη πλευρά όμως το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου θα σου δώσει την πνευματική δύναμη και την σιγουριά για να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις το κλίμα γύρω σου και περάσεις τις ιδέες, τις απόψεις και τις σκέψεις σου με τον κατάλληλο τρόπο στους γύρω σου!

3ο δεκαήμερο: Ξεκινά μία εβδομάδα με οικονομική εύνοια και ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να τονώσεις την ψυχολογία σου, να ανεβάσεις την ερωτική σου λίμπιντο αλλά και να ξεπεράσεις δυσάρεστες καταστάσεις του χτες. Ευνοούνται οι οικονομικές διαπραγματεύσεις!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Υδροχόος

1ο δεκαήμερο: Ξεκινά η εβδομάδα σου με οικονομική εύνοια και με τακτοποίηση γραφειοκρατικών υποθέσεων που πραγματικά σε κάνουν να αισθάνεσαι ανακούφιση! Παράλληλα σου δίνεται και η ευκαιρία να κάνεις μία μορφή αποταμίευση! Στο τέλος της εβδομάδας , υπάρχουν ευχάριστες ειδήσεις και προτάσεις που σε χαροποιούν.

2ο δεκαήμερο: Καθυστερήσεις στα οικονομικά αλλά και μπερδέματα που σου προκαλούν ασάφεια, αβεβαιότητα αλλά και ανασφάλεια, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας! Στον τομέα που δέχεσαι εύνοια είναι στα επαγγελματικά όπου θα μπορέσεις να έχεις εποικοδομητικές συμφωνίες. Παράλληλα όμως φεύγει από πάνω σου και ένα μεγάλο ψυχολογικό βάρος!

3ο δεκαήμερο: Μία νέα σχέση ξεκινά για αρκετούς από εσάς ενώ οι εκπλήξεις, οι χαρές αλλά και ο έρωτας δεν λείπουν τώρα στο ξεκίνημα του φθινοπώρου για εσάς! Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό αποτελεί την απρόβλεπτη θετική αλλαγή της αισθηματικής σας ζωής… εκμεταλλευτείτε το!

Ιχθύς

1ο δεκαήμερο: Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο της Παρθένου και αναζωπυρώνονται οι σχέσεις σου ενώ τονώνεται το αίσθημα της ζεστασιάς και της συντροφικότητας! Θετικές εξελίξεις να αναμένεις λοιπόν σε αυτούς τους τομείς… Στα οικονομικά αρχίζουν να ανοίγουν νέες προοπτικές.

2ο δεκαήμερο: Λόγια, σκέψεις και πράξεις φέρνουν αδιέξοδα και μπλοκαρίσματα αυτή την εβδομάδα και αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξεις και να αποφύγεις είναι τις εξαπατήσεις, αλλά και τα ψεματάκια που θα φέρουν μπελάδες! Θετικά είναι τα νέα που σου έρχονται για μία υπόθεση νομική, ή για ένα επαγγελματικό ζήτημα από εξωτερικό!

3ο δεκαήμερο: Σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα τόσο για να καταφέρεις να αναπτύξεις τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά σου! Ανανεώσεις στην καθημερινότητα, στο πρόγραμμα, στην φυσική σου κατάσταση είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών.

Πηγή: astrokouskous.oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ