Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/9/2017

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 17/9/2017

Κριός

Γενικά
Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει και θέλεις να κάνεις αλλαγές σε πολλά πράγματα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να τη σκεφτείς πολύ καλά και μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων. Θα ήταν καλύτερα απόψε το βράδυ να βγεις με φιλικά σου πρόσωπα σε ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον για να ξεδώσεις και να αποσπάσεις τον νου σου από τις καθημερινές ευθύνες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σας μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και άλλοι να σταματήσετε σχέσεις που σας κουράζουν αλλά και δεν σας προσφέρουν τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα πας πολύ καλά. Καλό θα είναι το βράδυ να περάσεις με αγαπημένα πρόσωπα για να νιώσεις καλύτερα. Τα έξοδα συνεχίζουν να υπάρχουν και εσύ προσπαθείς να ισορροπήσεις τις καταστάσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα είναι καλύτερη για τα οικονομικά σου.


Ταύρος


Γενικά
Μπορεί να έχεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειας σου. Καλό θα είναι σήμερα να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις γιατί μπορεί να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας τις επόμενες μέρες σου ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου αποφέρουν τα μέγιστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες σήμερα με το ταίρι σου και με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην χαλάς την ψυχολογική σου κατάσταση την σημερινή ημέρα από διάφορα πράγματα που μπορεί να σε απασχολούν για θέματα δουλειάς. Φρόντισε να χαλαρώσεις. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα σήμερα γιατί θα έχεις προβλήματα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα.

Δίδυμος


Γενικά
Σήμερα μπορείς να επιδοθείς σε δημιουργικές ασχολίες για να εκτονωθείς από την ρουτίνα της καθημερινότητας που σε έχει κουράσει αρκετά. Θα δεις πολλές καταστάσεις από τη θετική τους πλευρά και θα αισθανθείς καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για το μέλλον. Έχεις όλα τα φόντα για να επεξεργαστείς τις καλύτερες λύσεις σε προβλήματα που έχουν σχέση με άτομα της οικογένειας και σε αγχώνουν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από την σχέση σου. Προτίμησε ότι θέλεις να το πεις στον σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις από θέματα δουλειάς και από αύριο έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν.

Καρκίνος


Γενικά
Μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν σήμερα θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτε. Μπορείς να πας μια εκδρομή με τον σύντροφό σου, το έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε σήμερα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για την εβδομάδα που έρχεται. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε να κάνεις έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Λέων


Γενικά
Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για σένα. Οι θετικές εξελίξεις οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι. Η κοινωνικότητά σου προβλέπεται να είναι πολύ αυξημένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί και η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε περίοδο που πολλά θέματα που σε προβληματίζουν θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο(σε ευνοεί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου) που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε προβληματίζουν αρκετά τα θέματα της δουλειάς σου αλλά σήμερα που είναι Κυριακή καλό θα είναι να ξεκουραστείς λίγο. Μην συνεχίζεις και κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει λίγο να δεις με σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να τακτοποιήσεις άμεσα ζητήματα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Παρθένος


Γενικά
Μην αφήνεις πολλές καταστάσεις στην τύχη τους. Μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα για να τακτοποιήσεις συγκεκριμένα θέματα που σε προβληματίζουν. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και με ότι καταπιαστείς θα το βγάλεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχουν αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα είναι σήμερα που είναι Κυριακή να χαλαρώσεις και να κάνεις μια αναδρομή και να θυμηθείς ότι σε ανάλογες περιπτώσεις τα κατάφερνες πάντα μια χαρά. Αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις αυτή την περίοδο.

Ζυγός


Γενικά
Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες. Να κάτσεις να σκεφτείς που είναι ακριβώς το πρόβλημα και να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου. Μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις κι εσύ. Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα. Έχεις μεγάλο δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν έτσι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, δώσε του να καταλάβει και να κατανοήσει μερικά πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς γιατί έχεις φορτιστεί αρκετά αυτή την εβδομάδα. Θα σου βγουν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα νευριάσεις αρκετά. Θα τα καλύψεις αλλά απόφυγε να παρασυρθείς.

Σκορπιός


Γενικά
Είσαι σε αναμονή και περιμένεις κάποια πράγματα για διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις ότι θα έρθουν και θα είναι όλα πολύ καλά. Μπορείς να θέσεις καινούργιους στόχους και θεμέλια σε θέματα που υπάρχουν ήδη αλλά είναι προβληματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς πάντα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις στην δουλειά σου. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώ είναι να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

Τοξότης


Γενικά
Σήμερα, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Άλλωστε, εσύ είσαι από τα άτομα που καταφέρνουν πάντα να ελίσσονται και να συμπεριφέρονται όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και τώρα. Μην αφήσεις κάποια μικροπροβλήματα που σε βεβαιώνω ότι είναι περαστικά να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Με ηρεμία, σύνεση και προγραμματισμό όλα θα σου πάνε πολύ καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εμπιστευτείς τον σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Αιγόκερως


Γενικά
Καλό θα είναι μερικές φορές να ακούς και τους άλλους προτού βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Για να αποφύγεις τις προστριβές που μπορεί να προκύψουν στο οικογενειακό σου περιβάλλον καλό θα είναι να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ακούσεις τι θέλουν να σου πουν. Μπορείς να κάνεις μια εκδρομή για να σκεφτείς τι είναι αυτό που θέλεις και τι σε κουράζει. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις που σε καταβάλλουν ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και ο σύντροφός σου. Απόφυγε να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά όλα αυτά άστα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Υδροχόος


Γενικά
Η ζωή είναι στα χέρια σου και είναι δικό σου θέμα να την αξιοποιήσεις. Όταν αφήνεις τις ευκαιρίες να φεύγουν δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εσύ γιατί δεν τις ανέλυσες ώστε να καταλάβεις την σημασία τους. Οι ευκαιρίες όμως όταν έρχονται δεν μένουν, φεύγουν και δυστυχώς δεν ξανάρχονται. Μπορεί να έρθουν άλλες αλλά και αυτές αν τις κρίνεις λάθος θα φύγουν. Το αποτέλεσμα είναι να μην κινείσαι. Δραστηριοποιήσου λίγο και όλα θα πάνε καλά. Το μέλλον είναι δικό σου αρκεί να το συνειδητοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Σήμερα θα κάνεις συζητήσεις που θα έχουν πολύ καλές βάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η μοναξιά σου τώρα θα σταματήσει γιατί η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα κάνει τους άλλους να κρέμονται από τα χείλη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θα έχεις μια ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα. Σήμερα που είναι Κυριακή άφησε τα όλα αυτά για την εβδομάδα που έρχεται. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα νιώσεις καλύτερα.

Ιχθύς


Γενικά
Σήμερα θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλα θέματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Λάβε τα μέτρα σου και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να κάνεις κριτική σήμερα σε σχέση με τον σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό – που έχεις πάρα πολύ – γιατί αν όχι θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αλλά σήμερα μπορείς να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από την πίεση της εβδομάδας. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ανησυχείς γιατί από εδώ και πέρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα.

Πηγή: oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙO 53 Ο Σταύρος απομακρύνει τον Δημήτρη από την υπόθεση χωρίς να του...