«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά και αφορμή στάθηκε η κίνησε δραπέτη να κλέψει 11χρονο κορίτσι της μίας οικογένειας.

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν στο μεσημέρι του Σαββάτου στον Πύργο, μεταξύ Ρομά. Μετά τα χθεσινά γεγονότα στην οδό Αγ. Γεωργίου, σήμερα ομάδες δύο οικογενειών συνεπλάκησαν στην περιοχή του Κόμβου Φιλοθέης, του νοσοκομείου Πύργου και της Συντριάδας. Αφορμή σύμφωνα με πληροφορίες για τα νέα επεισόδια ήταν η κίνηση ενός γνωστού στις Αρχές δραπέτη που καταζητείται, να απαγάγει από την περιοχή της Κεραίας μια 11χρονη Ρομά. Η οικογένειά της ξεσηκώθηκε και κινήθηκε για να συναντήσει τα μέλη της άλλης οικογένειας.

Περισσότερα από 30 άτομα με καδρόνια, ξύλα και πέτρες, άρχισε η συμπλοκή μεταξύ τους, όπου κάποιοι τραυματίστηκαν ελαφρά και τουλάχιστον τρία αυτοκίνητά τους υπέστησαν σημαντικές φθορές από χτυπήματα.

Μόλις έγινε αντιληπτό το γεγονός έσπευσαν αστυνομικοί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου, του Α.Τ. και της Τροχαίας Πύργου και έκαναν προσαγωγές στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας.


Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πολιτών, που έσπευσαν να απομακρυνθούν για να μην βρεθούν στο επίκεντρο της έντασης, καθώς οι Ρομά αδιακρίτως χτυπούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Πηγή: patrastime.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top