Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νέα έκπληξη! Μεγάλο διπλό για την Αντβέρπ του Μπόλονι (video)



Συνεχίζει να εκπλήσσει η νεοφώτιστη Αντβέρπ στο Βέλγιο.

Η Αντβέρπ επέστρεψε στα σαλόνια του βέλγικου ποδοσφαίρου μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και στην πρώτη αγωνιστική σταμάτησε την πρωταθλήτρια Άντερλεχτ με 0-0 (Δείτε Εδώ) ενώ κανείς δεν την υπολόγιζε καθώς η Άντερλεχτ είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν κατακτώντας και το super cup.

Σήμερα στη δεύτερη αγωνιστική θεωρητικά είχε ακόμα πιο δύσκολη απστολή καθώς έπαιζε στην έδρα μιας ακόμη μεγάλη δύναμης του Βέλγικου Πρωταθλήματος, τη Γάνδη που τερμάτισε πέρσυ στην 3η θέση και πριν λίγο καιρό επικράτησε άνετα με 2-0 του ΠΑΟΚ σε φιλικό ενώ στο ΟΑΚΑ στην πρόβα τζενεράλε της ΑΕΚ πήρε ισοπαλία 1-1.
Ωστόσο η Αντβέρπ έχοντας τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο  κέρδισε με 1-0 μέσα στην έδρα της Γάνδης, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη σοκάροντας το κοινό των γηπεδούχων.
Στο 37ο λεπτό  ο Γιααντί έκλεψε, έκανε την κούρσα από αριστερά και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1. Από εκεί και πέρα η Γάνδη πίεσε αλλά η ομάδα του Μπόλονι άντεξε.
Μάλιστα οι διοικούντες της Αντβέρπ υποσχέθηκαν μεταγραφική ενίσχυση τις επόμενες μέρες.

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο πολύπειρος κόουτς Μπόλονι δήλωσε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα και από την εξαιρετική αμυντική λειτουργία εξάροντας το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει δεχθεί γκολ στα πρώτα παιχνίδια παίζοντας κόντρα σε 2 από τα φαβορί του πρωταθλήματος, ενώ υπόσχέθηκε ότι με την πάροδο του χρόνου και με την αναμενόμενη μεταγραφική ενίσχυση θα βελτιωθεί και επιθετικά προσφέροντας περισσότερο θέαμα.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχωρίζει η εμφατική νίκη της Σαρλερουά που ισοπέδωσε εκτός έδρας 5-2 τη Μουσκρόν με τον πρώην παίκτη του Παναθηναικού Στέργο Μαρίνο στη βασική ενδεκάδα.

Στο ντέρμπι η Σταντάρ Λιέγης επικράτησε της Γκενκ 2-1 με τον έτερο πρώην παίκτη των πράσινων Εμποκού να βρίσκει δίχτυα.
Η Ζούλτε Βάρεγκεμ έκανε εύκολα το 2 στα 2 απένταντι στη Σεντ Τρούιντεν των Χάρη Χαρίση, Στέλιου Κίτσιου. 
Ο Κίτσιου ήταν βασικός αριστερός μπακ των φιλοξενούμενων ενώ ο Χαρίσης μπήκε ως αλλαγή στο 71΄ λεπτό και ενώ η ομάδα του αγωνιζόταν με 10 παίκτες.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής 

Γάνδη 0 – 1 Αντβέρπ
Ζoύλτε Βάρεγκεμ – Σεντ Τρούιντεν 2-0
Μπέβερεν – Μαλίν 2-2
Κόρτραϊκ – Λόκερεν 1-0
Μουσκρόν -Σαρλερουά 2-5
Σταντάρ Λιέγης –  Γκενκ 2-1
Άντερλεχτ – Οστάνδη 1-0

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 89 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. Επεισόδιο 89 Η Βάσω περιμένει εναγωνίως τον Άγγελο για τον αρραβώνα. Αντί για εκείνον όμως...