Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

To μοντέλο της Victoria’s Secret που τρώει 3.000 θερμίδες την ημέρα

Ποια είναι η πρώτη σκέψη που κάνετε καθώς βλέπετε ένα μοντέλο να διασχίζει την πασαρέλα; Σίγουρα όχι ότι μέχρι πριν 24 ώρες είχε φάει πολύ περισσότερο από εσάς.

Με το heroine chic πρότυπο των ανησυχητικά αδύνατων και λιγόφαγων μοντέλων ανήκει στο παρελθόν και τα τελευταία χρόνια γίνονται προσπάθειες και από τη βιομηχανία της μόδας να «περάσουν» ένα πρότυπο πιο υγιούς σωματότυπου.

Ένας από τους «Άγγελους» της Victoria’s Secret, το γνωστό μοντέλοΤέιλορ Χιλ, σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα The Sunday Times, έχει δηλώσει ότι καταναλώνει 3.000 θερμίδες την ημέρα και μάλιστα μια μέρα πριν από το μεγάλο fashion show.

«Δεν γίνεται να ανταπεξέλθεις χωρίς φαγητό», έχει πει. «Τα μοντέλα της Victoria’s Secret είναι σαν αθλητές. Είναι σαν να προετοιμαζόμαστε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και πρέπει να είμαστε δυνατές».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ένα μοντέλο (και δη «Άγγελο» της Victoria’s Secret) να μιλάει ανοιχτά για την αγάπη της για το φαγητό.

Η Μπέλα Χαντίντ έχει δηλώσει ότι το καθημερινό της διαιτολόγιο περιλαμβάνει πολλά τοστ με τυρί. Η Jourdan Dunn απολαμβάνει ένα γεύμα στα Nando’s (αλυσίδα γρήγορου φαγητού) ενώ η Τζίτζι Χαντίντ είναι γνωστή για την εμμονή της με τα μπέργκερ.

Η υπεύθυνη καστινγκ των μοντέλων της Victoria’s Secret, Σοφία Νεοφύτου Αποστόλου (ναι, είναι ελληνίδα), έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι το να δουλεύεις για τη Victoria Secret απαιτεί να είσαι σε άψογη φυσική κατάσταση. «Δεν είναι απλώς να είσαι αδύνατή ή οτιδήποτε τέτοιο.Χρειάζεται να είσαι δυνατή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ