Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

TATOYAZ: Δείτε το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Alpha (video)

Στη δημοσιότητα έδωσε ο Alpha το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης καθημερινής σειράς ΤΑΤΟΥΑΖ που υπογράφει το επιτυχημένο τρίο των επιτυχιών “ΜΠΡΟΥΣΚΟ” και “ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ” δηλ. η Βάνα Δημητρίου,  ο Κούλλης Νικολάου και ο Ανδρέας Γεωργίου.
Η σειρά στην οποία ποντάρει πολλά φέτος ο Alpha, όπως και στο “Κόκκινο Νυφικό” τη δεύτερη σειρά που έχει αναλάβει η ίδια ομάδα παραγωγής, θα κάνει πρεμιέρα προς τα τέλη Σεπτέμβρη και θα είναι καθημερινή όπως και το πολύ πετυχημένο “ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ” που θα συνεχίσει με β΄κύκλο επεισοδίων.

Το «Τατουάζ» είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους, της οποίας τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αίγινα, τα Μετέωρα, το Λονδίνο και την Κύπρο.

Μια ερωτική ιστορία που θα προσπαθήσει να ανθίσει μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα. Ανυποψίαστες γυναίκες στο στόχαστρο ενός κατά συρροή δολοφόνου. Ποιος είναι ο άντρας αυτός;

Πρωταγωνιστούν: Στέφανος Μιχαήλ, Δανάη Παππά, Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, Χρύσα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού, Ελίνα Ακριτίδου, Χριστίνα Χριστόφια, Νίκος Πολυδερόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Έλενα Λιασίδου, Ελεονώρα Αντωνιάδου, Έλενα Πιερίδου, Ιάσονας Δαμιανός, Αλέξανδρος Πέρρος, Φανή Καμπιώτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Τζώρτζης στο καφενείο του Γιώτη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τη Ζωή....