Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η τελική δεκάδα διάσημων που ετοιμάζεται για το Survival (pics και video)

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο ριάλιτι επιβίωσης του Epsilon. Το μέρος που η παραγωγή επέλεξε να «στήσει» το σκηνικό είναι η πανέμορφη παραλία της Κουρούτας, η οποία βρίσκεται τρία χιλιόμετρα μακριά από την Αμαλιάδα.

Στόχος του καναλιού είναι το «Survival» να ξεκινήσει πριν από όλα τα υπόλοιπα ριάλιτι και shows των άλλων καναλιών για να παίξει τις κρίσιμες πρώτες ημέρες χωρίς ανταγωνισμό ώστε να καταφέρει να κάνει υψηλά νούμερα από την αρχή και να κερδίσει μεγάλη μερίδα τηλεθεατών.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, το έπαθλο θα ξεπεράσει κατά πολύ το αντίστοιχο του Survivor αφού θα φτάσει τα 250.000 ευρώ! Δηλαδή ενδέχεται να είναι υπερδιπλάσιο σε σχέση με το Survivor, όπου ο νικητής Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος κέρδισε 100.000 ευρώ.

Τα ονόματα των Ελλήνων celebrities που έχoυν ακουστεί ότι θα συμμετέχουν στο «Survival» είναι δεκάδες. Ωστόσο, αυτοί που θα πάρουν μέρος είναι οι: Όλγα Φαρμάκη, Τάσος Μπερδέσης, Πηγή Δεβετζή, Ντανιέλ Μπατίστα, Μαρία Ματσούκα, Γιάννης Αϊβάζης, Γιώργος Μανίκας, Irene Trost και Ntroulias Brothers (Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας).

Παρουσιαστής θα είναι ο Κώστας Σόμμερ.

Πηγή: reader.gr 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ