Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Αποκάλυψη-σοκ: Πώς η Κάρλα Μπρούνι παρουσίασε τον Σαρκοζί στη μητέρα της (Photos)

Πράγματι, ο Αλμπέρτο Μπρούνι-Ταντέσι, ο οποίος είχε δύο παιδιά με την Μαρίσα, την Βαλερί και τον Βιρτζίνιο, δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της Κάρλα Μπρούνι. Η ίδια έμαθε την αλήθεια όταν ήταν 28 ετών.

Η μητέρα, στο βιβλίο της, γράφει πολλά για την ερωτική ιστορία της που ξεκίνησε το 1960 στην ιδιόκτητη βίλα τους στη νότια Γαλλία. Εκεί ήρθε να την συναντήσει ο Τζιόρτζιο, ένας από τους εραστές της, ο οποίος ήταν διάσημος πιανίστας. Ο Τζιόρτζιο ήρθε εκεί για να περάσει τις διακοπές του με την σύζυγό του, την κόρη του και τους δυό του γιούς. Ο ένας από τους γιούς ονομάζεται Μαουρίτσιο, είναι 19 ετών, είναι ωραίος και τρελά ερωτευμένος με την Μαρίσα, η οποία τότε ήταν 35 ετών.

«Η ιστορία μου φαινόταν απίθανη, αλλά η δύναμη της έλξης ήταν μεγάλη», γράφει η μητέρα της Κάρλα Μπρούνι στο βιβλίο της. Το ίδιο φθινόπωρο η Μαρίσα γίνεται ερωμένη του νεαρού άντρα και μένει έγκυος. Ο Μαουρίτσιο παντρεύεται κάποια άλλη και φεύγει να να ζήσει στη Βραζιλία. Ο σύζυγος υποπτεύεται ότι κάτι συμβαίνει αλλά όπως γράφει η μητέρα στο βιβλίο της «Ο Αλμπέρτο αγαπούσε την Κάρλα όπως και τα άλλα δύο παιδιά του».

Η Κάρλα Μπρούνι συνάντησε τον βιολογικό της πατέρα και από τότε τον βλέπει τακτικά. Το μόνο πράγμα που λυπάται η μητέρα της είναι ότι δεν της το είπε νωρίτερα. «Αλλά αυτά τα πράγματα δεν λέγονται στις οικογένειες», γράφει.

Και οι δύο πατεράδες της Κάρλα Μπρούνι είναι εκατομμυριούχοι. Ο Αλμπέρτο Μπρούνι ήταν Ιταλός βιομήχανος και συνθέτης και πέθανε πριν από αρκετά χρόνια, ενώ ο βιολογικός πατέρας Μαουρίτσιο Ρέμερτ είναι επιχειρηματίας στη Βραζιλία (κρασί και γαστρονομία).

Το 2008 ο Μαουρίτσιο Ρέμερτ μίλησε στο περιοδικό Estado της Βραζιλίας, όταν οι φήμες για την Κάρλα Μπρούνι οργίαζαν, ενόψει του γάμου της με τον τότε πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί.

«Ξέρω ότι η Κάρλα είναι κόρη μου από τη στιγμή που γεννήθηκε. Ημουν 19 ετών όταν γνώρισα τη μητέρα της Μαρίσα η οποία ήταν 32 ετών. Είχαμε σχέση επί έξι χρόνια. Μου είπε ότι ήμουν ο πατέρας της Κάρλα στη γέννησή της, το 1967. Ηταν μια μεγάλη ιστορία αγάπης με την Μαρίσα, και ο σύζυγός της γνώριζε ότι η Κάρλα δεν ήταν δικό του παιδί. Ο πατέρας της Κάρλα ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, πάντα θεωρούσε την Κάρλα σαν νόμιμη κόρη του. Οταν αρρώστησε, η Μαρίσα αποκάλυψε στην Κάρλα ποιός ήταν ο πραγματικός της πατέρας. Ηταν μια συζήτηση ενηλίκων, μητέρας με κόρη», δήλωσε.

iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ: Ο Λοΐζος αφήνει το πολιτικό του αξίωμα

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ Η ΠΑΡΑΛΙΑ Ο Λοΐζος τρομοκρατημένος από την επίθεση εναντίον του αποφασίζει να ζήσει ελεύθερος...