Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πτώχευσε η Hondos Center Πολυκαταστήματα – Χρέη 77,5 εκ. ευρώ

Σε καθεστώς πτώχευσης τέθηκε η Hondos Center Πολυκαταστήματα, με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Η εταιρεία -που δεν σχετίζεται, επιχειρηματικά, με την αλυσίδα καταστημάτων Hondos Center- βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο, εδώ και καιρό ενώ ακίνητά της έχουν οδηγηθεί, στο παρελθόν, σε πλειστηριασμό.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σύμφωνα με τον ισολογισμό του 2013 για την 26η εταιρική χρήση, η Hondos Παλλάς πολυκαταστήματα, που ελέγχει ο Γιώργος Χόντος, ένας από τους πέντε αδελφούς της οικογένειας, εμφανίζει συνολικές υποχρεώσεις 77,5 εκατ. ευρώ, με την μερίδα του λέοντος, ποσό ύψους 24,3 εκατ. ευρώ να αφορά τους προμηθευτές.Τα χρέη προς ασφαλιστικούς οργανισμούς και εφορία ξεπερνούν τα 9 εκατ. ευρώ.

Για τις τρεις τελευταίες χρήσεις (2014-2016) η εταιρεία δεν έχει δημοσιεύσει οικονομικές καταστάσεις.

Σε ανακοίνωσή τους τα Hondos Cender ενημέρωσαν προμηθευτές, συνεργάτες και καταναλωτές, ότι δεν έχουν καμία απολύτως Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα Α.Ε., η οποία όπως τονίζουν πλέον δεν υφίσταται σαν εταιρία.

Πηγή: ΕΡΤ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 54-55

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του β κύκλου της δραματικής σειράς ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 54-55 Επεισόδιο 54 Η απόφαση του Δημήτρη να μην υπογράψει...