Μετά τη διαφοροποίησή του στο άρθρο 3 περί επαναφοράς του πανεπιστημιακού ασύλου, κατά τη χθεσινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την Παιδεία, ο βουλευτής του Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, τάσσεται κατά του Προεδρικού Διατάγματος που ορίζει ότι πλέον σημαιοφόρος στην Στ΄τάξη του δημοτικού μπορεί να είναι ο καθένας, ανεξαρτήτως βαθμολογίας, καθώς θα επιλέγεται με κλήρωση.

Στο νέο του "χτύπημα", μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook, ο αντιπρόεδρος της Βουλής χαρακτηρίζει τη σημαία "σύμβολο της Αριστείας" και την απόφαση της κυβέρνησης να επιλέγεται ο σημαιοφόρος με κλήρωση ως ένα βημα προς τον "αφανισμό των αρίστων".

Ολόκληρη η ανάρτηση:

Σημαιοφόροι με κλήρωση = Aφανισμός των Aρίστων!

Τι συμβολίζει η Σημαία μας ;
Η σημαία μας, το ιερότερο σύμβολο του Έθνους, περικλείει στις πτυχές της τους αγώνες, τις θυσίες και τις μαρτυρίες της ελληνικής ψυχής, εκφράζει την εθνική μας ενότητα, τη θρησκευτική μας πίστη, ενσαρκώνει τα οράματα του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία, εμπνέει και μεταμορφώνει τους πολεμιστές σε ήρωες και μας ωθεί μπροστά, μόνο σε νικηφόρες μάχες.
Η σημαία δίνει υλική υπόσταση στην έννοια του Έθνους και σε αυτή οι στρατευμένοι ορκίζονται πίστη και αφοσίωση στην πατρίδα.
Είναι προφανώς το σύμβολο της Αριστείας.
- Ποιός θα πρέπει να φέρει την Σημαία; O Άριστος ή ο κληρωτός;

newpost.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top