Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη για το Epsilon

«Από τη Δευτέρα 21η Αυγούστου 2017, τέθηκε σε πλήρη ισχύ η από την 11η Αυγούστου συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV στην εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD. Επιπροσθέτως, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 / του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD, σε άλλη εταιρεία. Παράλληλα, ανακοινώνεται πως, με τη καθοριστική συμβολή αναγνωρισμένων και εξειδικευμένων συμβούλων διεθνούς βεληνεκούς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018»….

Με αυτή την μικρή, ναι μεν, περιεκτική, δε, ανακοίνωση, η εταιρία Dimera γνωστοποιεί στο ευρύ κοινό ότι από την Δευτέρα 21η Αυγούστου 2017 ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη. Παράλληλα, τονίζεται ότι με τη καθοριστική συμβολή αναγνωρισμένων και εξειδικευμένων συμβούλων διεθνούς βεληνεκούς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018.

Τι κρύβεται, όμως, πίσω από αυτές τις αράδες; Το επιτελείο του Ρώσου Μεγιστάνα αναλαμβάνει δράση, άμεσα, έτσι ώστε να βρει τα κατάλληλα πρόσωπα που θα οχυρώσουν το «ανανεωμένο» κανάλι. Τα στελέχη πρόκειται να δρομολογήσουν συζητήσεις και επαφές με τους ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο Epsilon, έτσι ώστε να εξετάσουν τους όρους της συνεργασίας τους. Στόχος τόσο του Ιβάν Σαββίδη όσο και των ατόμων που θα τον εκπροσωπούν είναι να δημιουργηθεί ένα κανάλι με σοβαρό προφίλ, με καταξιωμένους δημοσιογράφους και έμφαση στην ενημέρωση. Η προτίμηση του επιχειρηματία, άλλωστε, στο ενημερωτικό κομμάτι είναι γνωστή, ειδικά, μετά την εξαγορά και της εφημερίδας «Έθνος».

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του Reader, το όνομα της Έλλης Στάη, που έχει ήδη ακουστεί, βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας των καινούργιων ιθυνόντων, που σκοπεύουν να έρθουν σε επαφή με την σιδηρά κυρία ώστε να της προτείνουν εβδομαδιαία εκπομπή. Ζήτηση φαίνεται πως έχει και η Κατερίνα Ακριβοπούλου, η οποία παρουσιάζει την εκποµπή «Αίθουσα σύνταξης» στην ΕΡΤ και θεωρείται μία από τις ηχηρές παρουσίες της ενημέρωσης. Το δικό του ρόλο αναμένεται, επίσης, να παίξει και ο Λάκης Λαζόπουλος, που όχι μόνο συζητά για σαριτική εκπομπή, αλλά είναι πιθανόν να έχει και θέση στην επιτροπή προγράμματος.

Την ίδια στιγμή, πάντως, που θα λαμβάνουν χώρα οι παραπάνω διεργασίες, το κανάλι θα συνεχίσει το πρόγραμμα που είχε σχεδιάσει, μέχρι και τον ερχόμενο Δεκέμβριο που θα γίνει η αλλαγή σκυτάλης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η ομάδα του «Live News» επιστρέφουν στον παλμό της επικαιρότητας, την ερχόμενη Δευτέρα, στις 28 Αυγούστου, στις 18.30. Τη σκυτάλη παίρνουν οι ανανεωμένες εκπομπές στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, με τη Φαίη Μαυραγάνη να βρίσκεται στις επάλξεις με το «Τώρα… Ό,τι Συμβαίνει» στις 05.30. Στις 09.30, η Ναταλία Γερμανού δίνει ραντεβού με το μαγκαζίνο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», ενώ στις 13.40 ο Μένιος Φουρθιώτης και η ομάδα του ετοιμάζουν «Αποκαλυπτικά» θέματα. Στις 17.15, η Αννίτα Πάνια με το «ANNITA.gr» αναλαμβάνουν δράση, στοχεύοντας στο να διατηρήσουν τα υψηλά ποσοστά της προηγούμενης χρονιάς.

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, το καθημερινό πρόγραμμα του Epsilon επανέρχεται με νέες αφίξεις. Η Κατερίνα Καινούργιου θα καλημερίζει το κοινό με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», στις 07.45, ενώ στις 11.30 σειρά έχει η νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. Η δημοσιογράφος βρίσκει, αυτή την περίοδο, τα άτομα που θα την πλαισιώσουν και αναζητείται ο νέος τίτλος του κόνσεπτ που θα παρουσιάσει. Σταθερή στο μεσημεριανό ραντεβού της, στις 15.45, η Τατιάνα Στεφανίδου και το «Tατιάνα Live» ετοιμάζονται να σαρώσουν και πάλι στους πίνακες της Nielsen, αφού η αγαπημένη Τάτι του κοινού έχει βρει το μυστικό της επιτυχίας το οποίο και μεταφέρει σε όποιο σταθμό κι αν βρεθεί. Στις 19.50, στις 11 Σεπτεμβρίου, όπως όλα δείχνουν, την πρώτη του επίσημη θα κάνει και το «Survival Secret». Η παραγωγή προσπαθεί να καταλήξει στα πρόσωπα που θα μπουν στην ομάδα των Διασήμων, την ίδια στιγμή που το μόνο βέβαιο είναι ότι παρουσιαστής θα είναι ο Κώστας Σόμμερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του OPEN ΣΑΝ ΨΕΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 Ο Τζώρτζης στο καφενείο του Γιώτη προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τη Ζωή....