Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κανείς δεν χάνεται. Η DJ των λεωφορείων διορίστηκε στο γραφείο του υπουργού! (pics)

Θυμάστε το ντόρο που είχε προκαλέσει η είδηση ότι είχαν διορίσει στον οργανισμό λεωφορείων (ΟΑΣΑ) στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ως…μουσική επιμελήτρια για τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τους δημόσιους χώρους του μετρό;  (Δείτε ΕΔΩ)

Τότε είχε προκληθεί πολύ γέλιο και απίστευτο τρολάρισμα στα social media με την τρομερή επινοητικότητα των κυβερνόντων όταν είναι να βολέψουν κάποιο κομματικό στέλεχος.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Λόγω βέβαια παρέμβασης της ΑΕΠΙ που ζητούσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για πνευματικά δικαιώματα η σύμβαση με την dj των λεωφορείων κ.Βέρθα Ευθυμιάδου λύθηκε αζημίως, ωστόσο το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έμεινε παραπονεμένο τελικά.

Έτσι λοιπόν βολεύτηκε ως μετακλητή στο γραφείο του Υπουργού Μεταφορών κ.Σπιρτζή, όπως βλέπετε στο πιο κάτω ΦΕΚ (Υ.Ο.Ο.Δ. 411 – 24-8-2017) με ημερομηνία κυκλοφορίας 28-8-2017
Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ


Η κ. Ευθυμιάδου είναι καθηγήτρια πιάνου και στέλεχος της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης

Αν δεν χρειάζεται μια…καθηγήτρια πιάνου στο Υποδομών, που χρειάζεται;

Όπως σχολιάζει το .antinews.gr “Νομίζουμε ότι πρέπει να ξεκινήσει βάζοντας αντάρτικα στο υπουργείο, μιας και ο υπουργός έχει στο γραφείο του το πορτρέτο του Βελουχιώτη. Στη συνέχεια μπορεί να το ρίξει στα πιο ελαφρολαϊκά γιατί φανταζόμαστε ότι ο Σπίρτζης, ως παλαιός λάτρης του Ανδρέα Παπανδρέου θα θέλει να ρίξει και καμιά ζεμπεκιά.Βρε τι ζούμε…”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ