Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Κυριάκος ξετρύπωσε τον Τσίπρα

Κυρίαρχη είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν τις τελευταίες ημέρες η απουσία του πρωθυπουργού από το μέτωπο των πυρκαγιών. Από σήμερα πρωτοστατούντος του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακοπουλου, έχουν αλλάξει άρδην τα πράγματα.
Η κυβέρνηση επέστρεψε από τις διακοπές του Δεκαπενταύγουστου (οι κακές γλώσσες λένε ότι θα ξαναφύγει) προκειμένου ο Αλέξης Τσιπρας, να κάνει βόλτα με ελικόπτερο πάνω από τα καμένα. Την ίδια ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μαζί με τον υπουργό προστασίας (;) του Πολίτη, επισκέπτονταν το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, δείχνοντας με καθυστέρηση τριών ημερών ότι η κεντρική κυβέρνηση είναι παρούσα. Πίσω από την ξαφνική επανεμφάνιση του πρωθυπουργού και των υπουργών κρύβεται ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο. Μου λένε ότι χθες το απόγευμα, οι επιτελείς της ΝΔ, ενημέρωσαν τον αρχηγό της Πυροσβεστικής, ότι σήμερα στις 10:30, επρόκειτο να επισκεφθεί το κέντρο επιχειρήσεων του Σώματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κάπως έτσι ενημερώθηκε ο Τόσκας και οι λοιποί κυβερνητικοί συγγενείς και άρχισαν να διακόπτουν τις διακοπές τους. Ωστόσο, η ιστορία έχει γράψει ότι τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Τζανακόπουλος, επέλεξαν την Αυγουστιάτικη ηρεμία από την επιστροφή στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν καιγόταν η μισή Ελλάδα
Η μέδουσα

parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ