Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οργή στη ΝΔ για δημοσκόπηση του ΑΠΕ

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων σύμφωνα με το οποίο το Μέγαρο Μαξίμου έχει στην κατοχή του δημοσκόπηση που «ανιχνεύει το πολιτικό τοπίο στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας».

«Το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων απέδειξε σήμερα, για μια ακόμη φορά, ότι λειτουργεί μόνο ως φερέφωνο του Μεγάρου Μαξίμου. Ο ξεπεσμός του στα αχνάρια της Ε.Ρ.Τ. δεν έχει προηγούμενο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει τα εξής: «Ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Πρακτορείου κ. Μιχάλης Ψύλος, υπόλογος για το θλιβερό αυτό κατάντημα, δεν δικαιούται να παραμείνει ούτε μια μέρα παραπάνω στη θέση του. Το Πρακτορείο ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, πληρώνεται από τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη και δεν μπορεί να λειτουργεί ως παραμάγαζο κανενός».

Σε υστερόγραφο η ΝΔ κάνει της εξής σημείωση: «Αναμένουμε άμεσα από το Α.Π.Ε. – Μ.Π.Ε. να δώσει στη δημοσιότητα τη δημοσκόπηση που επικαλείται. Σε διαφορετική περίπτωση ας μεταφέρει την έδρα του στο Μέγαρο Μαξίμου».

newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ