Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! – Όταν ο Παυλόπουλος απείλησε με παραίτηση

Στο παρασκήνιο του καλοκαιριού του 2015 και όσα ακολούθησαν, κάνει λόγο σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου».

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα η απειλή παραίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ήταν αυτή που οδήγησε στη συγκεκριμένη ερμηνεία του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος και μπήκε στο συρτάρι το σχέδιο του Γιάννη Βαρουφάκη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε ξεκάθαρα προειδοποιήσει τον πρωθυπουργό ότι σε περίπτωση εξόδου της χώρας από το ευρώ θα υπέβαλε αμέσως την παραίτησή του, αρνούμενος να κατέχει το ύπατο αξίωμά του σε μία Ελλάδα εκτός Ευρώπης.

Σημειώνεται πως δεν αγνοούσε, ο κ. Τσίπρας και τη «λεπτομέρεια» ότι η παραίτηση του κ. Πρ. Παυλόπουλου θα έφερνε κατά τα συνταγματικώς προβλεπόμενα στο προεδρικό μέγαρο για ένα σύντομο, αλλά κρίσιμο διάστημα, την τότε πρόεδρο της Βουλής, κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

usay.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 120-121-122

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 120-121-122 Επεισόδιο 120 Η Ηλέκτρα κατηγορεί τον Παύλο πως παίζει παιχνίδια σε διπλό ταμπλό,...