Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αξιόπιστο σχέδιο διακυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Την ατζέντα της διακυβέρνησής της διαμορφώνει η Νέα Δημοκρατία και κατά την σημερινή συνεδρίαση ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα την θέσει στο τραπέζι της συζήτησης με τον πιο επίσημο τρόπο παρουσιάζοντάς την ο ίδιος στην συνεδρίαση των τομεαρχών. Σύμφωνα με την εφημερίδα, Ελευθερία του Τύπου και με το ρεπορτάζ του Γιάννη Χρηστάκου, ουσιαστικά, για την Πειραιώς το ρολόι μετρά πλέον αντίστροφα για την κυβέρνηση και ο πρόεδρος της ΝΔ εκτιμά ότι οι Έλληνες θα πρέπει να έχουν μπροστά τους ένα σοβαρό, αξιόπιστο και εφαρμόσιμο σχέδιο εξόδου από την κρίση. Σε αυτό θα σταθεί μιλώντας σήμερα στους τομεάρχες της ΝΔ, από τους οποίους θα ζητήσει να φουλάρουν τις μηχανές το επόμενο διάστημα.

Τα πρώτο μέτωπο, που άρχισε ήδη από χθες να μαίνεται, είναι ο ΕΝΦΙΑ.

Με αφορμή την ανάρτηση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων του φόρου που βαραίνει όλους τους Έλληνες ιδιοκτήτες, η ΝΔ θα θυμίσει έντονα τις πύρινες δηλώσεις του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της ΔΕΘ ότι θα τον καταργήσει. Επιπρόσθετα, θα εστιάσουν στο γεγονός ότι λόγω ανικανότητας το μόνο που κατάφερε η κυβέρνηση να μειώσει είναι τις δόσεις από έξι σε πέντε. Σημειώνεται επίσης, πως στη νέα περίοδο που ξεκινά από σήμερα η ΝΔ, θα κοιτάξει μπροστά εστιάζοντας στην πραγματική εικόνα της χώρας κι όχι στην πλασματική του ΣΥΡΙΖΑ, που στήνει παραστάσεις συγκρούσεων με σκηνικά εμφυλίου και διχαστικές γραμμές.
parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας τηλεοτπικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2 Επεισόδιο 1 «Σταυροδρόμια» Η δολοφονία της γυναίκας του, δώδεκα...