Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παύλος Πολάκης: «Ποια Κεντροδεξιά; Η ΝΔ έγινε ακροδεξιό μόρφωμα»

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης – μία ημέρα πριν απο το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο ξεπέρασε με επιτυχία- μίλησε στη «Νέα Σελίδα» και μεταξύ άλλων τόνισε πως η σημερινή Νέα Δημοκρατία απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί κεντροδεξιά καθώς αποτελεί ξεκάθαρα ένα ακροδεξιό μόρφωμα.

«Η Νέα Δημοκρατία, από κόμμα της Κεντροδεξιάς και του Κέντρου, έχει μετατραπεί σε ακροδεξιό μόρφωμα, βοηθούντων και των μεταγραφών. Εχει επαναφέρει την εμφυλιοπολεμική ρητορεία, προσπαθώντας να πάρει ψήφους από Χρυσή Αυγή», τονίζει.

Αναφορικά με το όλο ζήτημα που έχει προκύψει μετά την άρνηση του Κοντονή να παραστεί στο επίμαχο συνέδριο της Εσθονίας, ο κ. Πολάκης τόνισε: «Πρόκειται για μια προσπάθεια εξίσωσης ιδεολογιών. Τον ναζισμό, το απόλυτο κακό του καπιταλισμού, που κατέκαψε τον πλανήτη, προσπαθούν να τον εξισώσουν με έναν τρόπο εφαρμογής της κομμουνιστικής προοπτικής που παρήγαγε αυταρχισμό και έλλειψη δημοκρατίας, ήταν όμως απόπειρα των ανθρώπων να χτίσουν κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση. Ο κ. Κοντονής έχει απαντήσει πλήρως σε αυτό το ακροδεξιό γκρουπούσκουλο που πλέον λέγεται ΝΔ».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στη «Νέα Σελίδα» που κυκλοφορεί σήμερα Κυριακή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γυναίκα πέθανε από ωμά μανιτάρια morel που έφαγε σε εστιατόριο

Αρρώστησαν συνολικά 51 θαμώνες του εστιατορίου. Πέθανε και ένας ηλικιωμένος άνδρας. Μία γυναίκα από τη Μοντάνα έχασε τη ζωή της από ωμά μανιτάρια morel (μοχέλλες)...