Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πολάκης: «Καλαμιά στον κάμπο» των δοσίλογων η ΝΔ

Πολιτική σύγκρουση μετά την άρνηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή να παραστεί στο συνέδριο της Εσθονίας – Η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε να παραστεί, με το επιχείρημα ότι τα κομμουνιστικά καθεστώτα δεν διέπραξαν εγκλήματα

Η είδηση πως η εσθονική προεδρία της Ε.Ε. άλλαξε το κείμενο του Συνεδρίου, για τα θύματα του κομμουνισμού και του ναζισμού,σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, το οποίο είχε προκαλέσει την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης και την απόφαση να μην παραστεί ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, έδωσε «τροφή» για σχολιασμό στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Δίχως να χάσει αφορμή για να επιτεθεί στην αντιπολίτευση, και στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Καρπε-ΝΗΣΙ ,ΨΑΡΟ-νεφρι, εθνικο-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ= οταν η ΝΔ του «μεςαιου χώρου» στρίβει άκρα-ΔΕΞΙΑ προς τέρψιν των βόθρο-ΚΑΝΑΛΩΝ και ΤΣΕΚΟΥΡΟ-φόρων τηλε-ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΩΝ ……..και οι Εσθονοί ανασκευάζουν και μένεις μοναχή καλαμιά στον κάμπο των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ….

Αντε πάλι Κυριακο ,ΣΚΙΣΑΤΕ αντιπολιτευτικά!!!!!!! Ο μεγαλοδυναμος να δίνει χρονια στην dream team των επικοινωνιολόγων σου…..».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ που ξεκίνησε στο MEGA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74 Η Φανή επιστρέφει για μια τελευταία φορά στην κάμαρα του Πέτρου, για να...