Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επτασφράγιστο μυστικό οι διακοπές του πρωθυπουργού

Μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα αποτελούν για τη ΝΔ οι «μυστικές» διακοπές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργου Ευθυμίου που δημοσιεύονται στην «Ελευθερία του Τύπου», πρόκειται να φέρει το θέμα στη Βουλή.
Αλλωστε, τα ερωτήματα που έχει δημιουργήσει η απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου να μη δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για το πού ήταν για τέσσερις ημέρες «εξαφανισμένος» ο πρωθυπουργός της χώρας ενώ μαίνονταν οι πυρκαγιές, πολλαπλασιάστηκαν έπειτα και από την αποκάλυψη της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ του Τύπου» για τη στρατιωτική επιχείρηση που στήθηκε προκειμένου να μεταφερθεί στο Τατόι και από εκεί να πετάξει πάνω από τα καμένα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, για την επιχείρηση μεταφοράς του κ. Τσίπρα, που έγινε υπό άκρα μυστικότητα, επιστρατεύθηκε ελικόπτερο του στρατού, με πλήρωμα της απολύτου εμπιστοσύνης του κυβερνητικού εταίρου του και υπουργού Αμυνας, Πάνου Καμμένου.
Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφτηκε και στα «Παραπολιτικά» του Σαββάτου, με υπογραφή της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, ο πρωθυπουργός παρελήφθη από τη «μυστική» τοποθεσία των διακοπών του και με επικεφαλής τον πολυσυζητημένο προσωπικό πιλότο του υπουργού Αμυνας, Κωνσταντίνο Φιλίππου, που επιστρατεύθηκε άρον-άρον, διακόπτοντας τις διακοπές του, μεταφέρθηκε στο Τατόι για να πετάξει με ελικόπτερο της Πυροσβεστικής πάνω από τις στάχτες της Αττικής.
Ήδη οι «γαλάζιοι» βουλευτές αναζητούν στοιχεία και αναμένεται να καταθέσουν ερωτήσεις, έπειτα και από την αλαζονική απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου ότι είναι στη διάθεση του κ. Μητσοτάκη να τον ενημερώσουν «επακριβώς για το τι ακριβώς έφαγε και τι ώρα κοιμήθηκε ο πρωθυπουργός στις ολιγοήμερες διακοπές του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ