Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Απόδραση στη Σουηδία για το ζεύγος Καραμανλή


Επέστρεψαν αργά το βράδυ της Δευτέρας από τη Στοκχόλμη

Στη Σουηδία βρέθηκε παραμονές του Δεκαπενταύγουστου ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη. Ο σκοπός του ταξιδιού τους φαίνεται ότι ήταν οι ολιγοήμερες διακοπές μακριά από τη ζεστή και άδεια από κόσμο Αθήνα.
Ο κ. Καραμανλής επιλέγει σπάνια να ταξιδεύει στο εξωτερικό και προτιμά τις αποδράσεις εντός της Ελλάδας, πάντα χωρίς να προκαλεί, μακριά από κοσμικά μέρη και παρέα με φίλους.

Ο φωτογραφικός φακός του ereportaz τούς εντόπισε ενώ περίμεναν στο αεροδρόμιο της σουηδικής πρωτεύουσας, λίγο προτού επιβιβαστούν στην πτήση με προορισμό την Αθήνα. Ηταν παραμονή Δεκαπενταύγουστου και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κ. Καραμανλής και η σύζυγος του επέστρεψαν αργά το βράδυ της Δευτέρας από τη Στοκχόλμη προκειμένου να γιορτάσουν ανήμερα της Παναγίας στην Ελλάδα μαζί με τα παιδιά τους, τα οποία δεν ταξίδεψαν στη Σουηδία.

Ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται με casual ντύσιμο, περιμένοντας υπομονετικά την ώρα της αναχώρησης, και αντιλαμβανόμενος ίσως με κάποια έκπληξη το… φλας. Δίπλα του κάθεται η πάντα κομψή σύζυγός του Νατάσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ