Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Εντυπωσιάζει η Αντζελίνα Τζολί στη νέα της φωτογράφηση


Εντυπωσιάζει η Αντζελίνα Τζολί στη νέα της φωτογράφηση
Είτε μπροστά από τις κάμερες είτε πίσω από αυτές η Αντζελίνα Τζολί συνεχώς παίζει διαφορετικούς ρόλους.
Για το λόγο αυτό η 42χρονη σταρ επιλέχθηκε να είναι το εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού Vanity Fair με μία πλούσια φωτογράφηση για το εσωτερικό του.
Τη φωτογράφηση έκανε το δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggott και όπως δήλωσε η διευθύντρια μόδας του περιοδικού Jessica Diehl «όλη η ιδέα στηρίχθηκε στο γεγονός ότι δεν έχει μόνο μία ιδιότητα, αφού δεν είναι μόνο σκηνοθέτιδα, δεν είναι μόνο ανθρωπίστρια, δεν είναι μόνο μητέρα, δεν είναι μόνο ηθοποιός.

Είναι όλα αυτά σε ένα. Και δεν την καθορίζει το ένα περισσότερο από κάποιο άλλο».

Η παρουσίαση στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού αρχίζει με την Τζολί ως έναν εντυπωσιακό κινηματογραφικό κύκνο, φορώντας ένα καπέλο του Djaba Diassamidze, ενώ στο λαιμό της τυλίγεται ένα κόσμημα του οίκου Tiffany & Co.

«Η Αντζελίνα είναι πολύ αφοσιωμένη», λέει ο Diehl, «δεν εμφανίζεται καθημερινά και πραγματικά μιλάει για όλα για πρώτη φορά. και αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάς για όλα αυτά. Συμμετείχε και ακολουθούσε τη συζήτηση, και αυτό το έκανε πραγματικά διασκεδαστικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Έρχεται χωρισμός για Ίσσαρη και Άννα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς  ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ Ο Μάκης ανησυχεί για τη συμμετοχή του Χρήστου στους παράνομους μαθητικούς αγώνες. Τι...