Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άνω-κάτω η Εθνική λίγο πριν το Ευρωμπάσκετ

Σαν να μην έφτανε στην Εθνική ανδρών το τεράστιο αγωνιστικό πλήγμα με την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το προσεχές Ευρωμπάσκετ, λόγω του τραυματισμού του αστέρα των Μιλγουόκι Μπακς, ήρθε να προστεθεί και ένα σοβαρό επεισόδιο μεταξύ δύο πρωτοκλασάτων παικτών του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη διοργάνωση ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Νίκος Παππάς ήρθαν στα χέρια, με το θερμό επεισόδιο μεταξύ των δύο διεθνών να λαμβάνει χώρα στο χώρο της τραπεζαρίας του ξενοδοχείου την περασμένη Δευτέρα μετά από προσωπική τους διαφωνία για εξωαγωνιστικό λόγο.

Τα… αίματα ανάμεσα στους δύο παίκτες δεν άργησαν να ανάψουν με αποτέλεσμα οι δύο κολλητοί πέρυσι στον Παναθηναϊκό να πιαστούν στα χέρια.

Μάλιστα το μεταξύ τους επεισόδιο, από το οποίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον χώρο, εκτυλίχθηκε υπό το έκπληκτο βλέμμα των συμπαικτών τους αλλά και των μελών ξένων αποστολών που συμμετέχουν στο τουρνουά «Ακρόπολις».

Από το επεισόδιο των Παππά-Μπουρούση αυτός που φέρεται να την πλήρωσε ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος μπήκε στη μέση να τους χωρίσει και, όπως λέγεται δέχτηκε μια… αδέσποτη γροθιά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μάτι.

Αν και οι δύο παίκτες τα βρήκαν, αυτό το περιστατικό επιβεβαιώνει ότι το κλίμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν είναι και το καλύτερο.

Εντούτοις αυτό πρέπει να αλλάξει καθώς ειμαστε λίγες μέρες πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ, στο οποίο απαιτείται η ομάδα μας να είναι μία γροθιά για να διακριθεί.

Το χτύπημα στο πρόσωπο του Λαρεντζάκη

zougla.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ