Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συλλήψεις ληστών και φοροφυγάδων στην Πάτρα

Σε βάρος του φυγόποινου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών

Στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου οδηγήθηκε με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ένας 33χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Πάτρα, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι είχε καταδικαστεί για ληστρική κλοπή από κοινού.

Σε βάρος του φυγόποινου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης έξι ετών και ο εισαγγελέας διέταξε τον άμεσο εγκλεισμό του στο σωφρονιστικό κατάστημα για να την εκτίσει.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη και ένας 21χρονος ληστής, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πατρών για ληστεία. Ο νεαρός Έλληνας κρατείται ώσπου να απολογηθεί ενώπιόν της.

*** Πάλι στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών μια 53χρονη Ελληνίδα, όταν ο έλεγχο που έγινε στα στοιχεία της αποκάλυψε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αλεξάνδρειας και Πατρών για παράβαση φορολογικών διατάξεων και υπεξαίρεση με τις οποίες της είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ