Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Γέφυρες Κουρουμπλή στο ΠΑΣΟΚ μέσω Λαλιώτη

«Όσοι πιστεύουν ότι αυτά που είπε με το άρθρο του ο Κώστας Λαλιώτης δεν τους αφορούν πλανώνται πλάνην οικτράν», δηλώνει (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο υπουργός Ναυτιλίας και εκτιμά ότι το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για μέτωπο ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στη νεοφιλελεύθερη πολιτική του Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο Κ. Λαλιώτης -μέσω του άρθρου του με τίτλο «Ανδρέας Γ. Παπανδρέου: Ένας Ηγέτης από το Μέλλον… αρνητικά στερεότυπα και αλήθειες»- ήταν σαφής: «Δεν μπορεί η παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να γίνει δεκανίκι της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής του κ. Μητσοτάκη. Η μόνη επιλογή της πρέπει να είναι ένα μεγάλο ριζοσπαστικό αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αυτό το καταλαβαίνει κάθε πολίτης που πίστεψε στην «Αλλαγή» του ’81 και κάθε στέλεχος που υπηρέτησε δίπλα στον Ανδρέα, τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

Θυμίζουμε ότι το επιτελικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με το κείμενό του επιχειρεί «να αποδομήσει ένα προς ένα τα αρνητικά στερεότυπα που έχουν αναπαραχθεί κατά καιρούς για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ» και αφετέρου να στοιχειοθετήσει «τις αλήθειες του έργου του», ενώ η πρωτοβουλία του αποτελεί ευθεία απάντηση στην προσπάθεια ορισμένων στελεχών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ να προσεγγίσουν τη Ν.Δ.
«Δούρειος ίππος» του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ

Οι δηλώσεις Κουρουμπλή προκάλεσαν την αντίδραση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος έγραψε στο Facebook:

«Ο κ. Κουρουμπλής ήταν ο άνθρωπος που το 2012 παίζοντας θέατρο στη Βουλή και με τρεμάμενη φωνή μάς είπε “συγκινημένος” ότι δεν μπορεί να ψηφίσει 2,5δις μέτρα γιατί τού έστειλε επιστολή η κόρη του! Με ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε 20 δις μέτρα αλλά η κόρη του δεν έστειλε ουτε ενα γράμμα…

Ξεπέρασε εύκολα την συνεργασία με τον ακροδεξιό Καμμένο και ούτε ενα γράμμα απο την κόρη …

Ο κ. Τσίπρας τον επιβράβευσε για τις υπηρεσίες του ως δούρειο ίππο του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ και τον κρατά στην υπουργική καρέκλα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές του θα επαναφέρει τη ΝΔ και το νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη (…) μην ψάχνει συνενόχους (σ.σ. ο Π. Κουρουμπλής).

Το ΠΑΣΟΚ η Δημοκρατική Συμπαράταξη εχει μια επιλογή, την δεύτερη θέση στις επόμενες εκλογές, Προϋπόθεση, καμία συνεργασία με πολιτικούς τυχοδιώκτες τύπου κ. Κουρουμπλή κλπ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΟΚ: Οι 8 νέοι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές – Τα βιογραφικά τους

Τους οκτώ νέους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν αναλυτικά τα βιογραφικά τους: Αδάμου Κωνσταντίνα Η Κωνσταντίνα Αδάμου είναι Ιστορικός-Διεθνολόγος. Εκλέχθηκε Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου...