Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάει για μεγάλη μεταγραφή ο δικέφαλος – Κοντά σε Ελ – Καντουρί ο ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η μετακόμιση του Ομάρ Ελ – Καντουρί στον ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο, αν και λείπει η συμφωνία με την Έμπολι.

Για συνεχείς επαφές του ΠΑΟΚ με την πλευρά του Ομάρ Ελ – Καντουρί κάνει λόγο ο γνωστός Ιταλός μεταγραφολόγος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, όπως διαβάζουμε στο sdna.gr

Όπως τονίζεται σε σχετικό δημοσίευμα μετά από 9 χρόνια στην Ιταλία, ο Βελγο-Μαροκινός μεσοεποθετικός ενδέχεται να έρθει στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Όπως τονίζεται υπάρχει συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη, όμως αυτό που λείπει είναι η συμφωνία με την Έμπολι, που έχει τα δικαιώματα του παίκτη.

Η μεταγραφή αυτή αν πραγματοποιηθεί θα ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον δικέφαλο καθώς μιλάμε για ένα παίκτη που είναι μόλις 26 ετών με γεμάτες χρονιές στο campionato και 27 συμμετοχές στην εθνική της χώρας του και με παικτικά χαρακτηριστικά που ελάχιστοι παίκτες διαθέτουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Για όσους δεν τον ξέρουν είναι ένα δεκάρι με αθλητικά προσόντα, ύψος 1.85μ. που μπορεί να βοηθήσει στην πίεση ψηλά, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως 8αρι στο 4-3-3 με εξαιρετική πάσα και δημιουργικότητα στο παιχνίδι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ