Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Νέα αντιπαράθεση στη Βουλή για την ύποπτη τροπολογία Πολάκη

Σφοδρή επίθεση με σοβαρές καταγγελίες κατά του αναπληρωτή υπουργού υγείας Παύλου Πολάκη για ξέπλυμα παράνομων δαπανών εξαπέλυσε η ΝΔ. Αφορμή η τροπολογία για εκ των υστέρων νομιμοποίηση δαπανών φορέων που εποπτεύονται από το υπουργείο σε εργολάβους που έχουν αναλάβει συγκεκριμένες εργασίες, όπως φύλαξη, συντήρηση και καθαριότητα.

Σύμφωνα, με πληροφορίες, παρέμβαση στην σημερινή συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι στηρίζει απόλυτα τις ενέργειες της ηγεσίας του υπουργείου και του κ. Παύλου Πολάκη. Εκτός αυτού, το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμά ότι το νομοσχέδιο γι αποτελεί μια από τις ελάχιστες πλέον ευκαιρίες για την επικοινωνιακή αντεπίθεση. Επίσης, πιθανή είναι και η τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος θα επεκταθεί και στην αιφνιδιαστική απόφαση του υπουργείου Παιδείας να επιλέγονται οι σημαιοφόροι των δημοτικών σχολείων με κλήρωση αντί επιδόσεων, ενέργεια που όπως θα επισημάνει αποδεικνύει ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «η εξίσωση προς τα κάτω» σε όλες τις πτυχές της δημόσιας ζωής. Τέλος, πηγές από την Χαριλάου Τρικούπη ανέφεραν ότι μέρος στην συζήτηση θα λάβει και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.
parapolitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 50 Ο Φίλιππος βρίσκει πανικόβλητο τον Άλκη, κάθως φαίνεται να έχει χάσει...