Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ουρές για τσάμπα βενζίνη τα ξημερώματα στην Τρίπολη

Πάρτι» έκαναν τσαμπατζήδες οδηγοί τα ξημερώματα της Τετάρτης 2 Αυγούστου στην Τρίπολη αφού αυτόματο μηχάνημα πώλησης βενζίνης είχε βλάβη και ανεφοδιάζε οχήματα χωρίς χρήματα!

Oδηγοί, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, σύμφωνα με το arcadiaportal.gr έσπευσαν να γεμίσουν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους με τη διαθέσιμη δωρεά βενζίνη, την οποία χωρίς τη θέλησή τους, ασφαλώς, προσέφεραν ιδιοκτήτες πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Τρίπολη

Δυστυχώς για τους ιδιοκτήτες του πρατηρίου καυσίμων, ο αυτόματος πωλητής βενζίνης έπαθε βλάβη και γέμιζε τα ρεζερβουάρ με δωρεάν βενζίνη των οχημάτων που περνούσαν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έδινε και αποδείξεις χωρίς να ζητείται η πληρωμή από τους οδηγούς.


Όπως καταλαβαίνετε, έγινε το αδιαχώρητο, καθώς έπεσε «σήμα», ότι σε ένα βενζινάδικο στην είσοδο της Τρίπολης είχε χαλάσει το μηχάνημα του αυτόματου πωλητή βενζίνης και γέμιζε τα ρεζερβουάρ χωρίς αντίτιμο.

Ο πρατηριούχος θα καταθέσει μήνυση καθώς η πράξη αυτή θεωρείται ποινικό αδίκημα.

Όπως ανέφερε, τα οχήματα οι οδηγοί των οποίων έβαλαν βενζίνη από τον αυτόματο πωλητή χωρίς να πληρώσουν, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες. Έτσι, με τα στοιχεία από τις πινακίδες, αλλά ακόμα και με τα πρόσωπα των οδηγών, θα κινήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ώστε οι οδηγοί να καταβάλουν το αντίτιμο της βενζίνης που έβαλαν χωρίς να πληρώσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...