Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ο Ορέστης Τσανγκ, η ΔΕΘ και ο… τίτλος του παρουσιαστή

Πριν από λίγες ημέρες αρκετά μέσα μαζικής ενημέρωσης δημοσίευσαν εκ παραδρομής ότι παρουσιαστής της 82ης ΔΕΘ θα είναι ο γνωστός παίκτης του Survivor, Ορέστης Τσανγκ. Όσοι ασχολούνται με τη ΔΕΘ γνωρίζουν ότι τέτοιος τίτλος με αντίστοιχα καθήκοντα δεν υπάρχει.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στο thestival.gr την επομένη αποσαφηνίστηκε ότι η μόνη εμπλοκή του Τσανγκ στη ΔΕΘ θα είναι η ανάληψη από μέρους του ενός ρόλου διερμηνέα σε εκδήλωση που διοργανώνει στο πλαίσιο της ΔΕΘ το τμήμα τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Υπάρχει όμως κάποιος άλλος που θα μπορούσε να έχει τον τίτλο «παρουσιαστής της ΔΕΘ». Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Τάσος Ριζόπουλος, θα παρουσιάζει στους χιλιάδες επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενηθούν στα μουσικά events.

Είναι ένας ρόλος που ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής γνωρίζει καλά καθώς έχει κληθεί δεκάδες φορές στο παρελθόν να υποστηρίξει από σκηνής αντίστοιχες διοργανώσεις. Δεν είναι λίγοι άλλωστε οι θαυμαστές του Τάσου Ριζόπουλου τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ