Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αυγενάκης: Ο Ρουβίκωνας έχει πολύ πιο στενή σχέση απ’ ό,τι φανταζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ

Αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας έπειτα από τις δηλώσεις του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη που έκανε λόγο για σχέση του Ρουβίκωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Ρουβίκωνας νομίζω, έχει πολύ πιο στενή σχέση απ’ ό,τι φανταζόμαστε, τελικά, με τον ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε στον Αθήνα 9.84. Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι «ο Ρουβίκωνας δε νομίζω να έχει κάποια σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ» ο κ. Αυγενάκης απάντησε: «Καλά, εντάξει, αφήστε το! Εάν μπούκαραν, και το λέω κυριολεκτικά, στη Βουλή στελέχη της ΝΔ ή της Νεολαίας μας, θα είχε την ίδια ευαισθησία ο κ. Βούτσης και την ίδια αντίληψη και τον ίδιο τρόπο αντίδρασης; Όχι βέβαια.

Δεν το κατάλαβα. Γιατί αυτή η προνομιακή σχέση και αντιμετώπιση προσώπων των οποίων δε σέβονται τους νόμους, έχουν λειτουργήσει με μια νοοτροπία που δε συμφωνούμε και να είναι απολύτως βέβαιοι την επόμενη μέρα που αναλάβει η ΝΔ, ο νόμος και η τάξη θα ισχύσει παντού.

Νομίζω ότι έχει περισσότερη σχέση, πολύ πιο στενή σχέση από ό,τι φανταζόμαστε τελικά».
Η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

«Κάθε μέρα που περνά γινόμαστε μάρτυρες της απελπισμένης προσπάθειας της ΝΔ να αλλάξει την πολιτική ατζέντα» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΘΗΝΑ 9,84».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «τα άσφαιρα αντιπολιτευτικά της πυρά και ο διχαστικός της λόγος δεν μπορούν να κρύψουν την πολιτική γύμνια της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του κ. Μητσοτάκη».

Προσθέτοντας ότι αυτό το διαπιστώνει «κι από την επιστολή του κ. Βούτση, προέδρου της Βουλής, που σε δύο επιστολές του προέδρου της ΝΔ σχετικά με την ποιότητα του κοινοβουλευτικού έργου δεν απάντησε κι έτρεξε με τρισέλιδη επιστολή να απαντήσει στο θέμα του Ρουβίκωνα. Αυτή είναι η ευαισθησία του. Δεν το λέμε εμείς. Ο ίδιος το αποδεικνύει με τις πράξεις του».

newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Η Δανάη ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο σπιτάκι του δάσους! Πώς θα αντιδράσουν η αδερφή και η μάνα της;

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η μεγάλη κόρη της Ηλέκτρας, Δανάη, ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο...