Όταν ο 45χρονος επιχειρηματίας - που διατηρεί μπαρ στο νησί - επέστρεφε στο σπίτι του από το μαγαζί του, στις 21:30 το βράδυ, δε μπορούσε να φανταστεί ότι μέσα σε λίγα λεπτά θα ζούσε τον απόλυτο εφιάλτη!

Μόλις έφτασε έξω από το σπίτι του, στην περιοχή Τουρλος, δεν πρόλαβε καλά καλά να παρκάρει το αυτοκίνητό του και δέχθηκε την επίθεση αγνώστων. Οι δράστες - άγνωστος αριθμός- άρχισαν να τον χτυπούν με μανία! Ένα από τα χτυπήματα που δέχθηκε, ήταν στο κεφάλι, με σιδερένιο αντικείμενο, ίσως σιδερογροθιά!

Οι δράστες αφού του άρπαξαν το ακριβό ρολόι του και 3.000 ευρώ που είχε στην τσέπη του ο επιχειρηματίας, εξαφανίστηκαν και τον άφησαν αιμόφυρτο...


Ο 45χρονος βρήκε τη δύναμη και χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του και ειδοποίησε την γυναίκα του για τα όσα έγιναν. Στο σημείο πήγε η Αστυνομία ενώ το 45χρονο θύμα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Μυκόνου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr τα στοιχεία που έχουν οι αστυνομικοί, "δείχνουν" ληστεία. Ωστόσο, επειδή η μανία των δραστών ήταν μεγάλη και δε δικαιολογείται για ένα ρολόι και για τα μετρητά που είχε στην τσέπη του ο επιχειρηματίας, εξετάζουν και το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών...


Πηγή: newsit

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top