Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Αυγουστιάτικος Ρουβίκωνας

Γράφει η Λέττα Καλαμαρά*

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων αδυνατεί να περάσει το Ρουβίκωνα δυναμιτίζοντας τον Αύγουστο. Σε μία εποχή πολιτικού καύσωνα δεν χρειάζεται και πολύ για να ανατιναχτεί η Ελλάδα ομολογουμένως. Μία σπίθα είναι πάντα αρκετή για τους καλούς εμπρηστές.

Εν αντιθέσει με τον δημοκρατικά και πλειοψηφικά εκλεγμένο Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, που ξεπέρασε το Ρουβίκωνα σύμφωνα με τη γερμανική FAZ (Die Brücke über den Rubikon) για να συνάντησει την προστάτιδα Καγκελάριό του κα Μέρκελ. Και σε αντίθεση με τον ηγέτη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη που κατήγγειλε ωμά την προστάτιδα του Ρουβίκωνα που καταστρέφει ανενόχλητος τη δημόσια περιουσία του ΗΣΑΠ, την οποία πληρώνει ο “χαζός” βαριά φορολογούμενος ελληνικός λαός, ο κ.Βούτσης παραμένει πιστός και γραφικός στρατιώτης της πολιτικής του ινστρούκτορα.

Ελλάδα χωρίς πατρίδα, χωρίς θρησκεία, χωρίς οικογένεια. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάς την περιγράψει ο Προεδρος της Ελληνικής Βουλής πώς την οραματίζεται αυτή την Ελλάδα. Με ποια ιδανικά και αξίες, άραγε; Επίσημες διεθνείς μελέτες, που θα παρουσιάσει σύντομα το thedayaftergr, αναφέρουν ότι τα Κράτη που δημιουργήθηκαν με τη Συνθήκη της Βεστφαλίας το 1648 μετά το σκοτεινό Μεσαίωνα του φεουδαρχισμού, οι θρησκείες που θεμελιώθηκαν από το Χριστό και άλλους πριν από χιλιάδες χρόνια και η δύναμη του ανθρώπου που γεννιέται φυσιολογικά μέσα στην οικογένεια θα παραμείνουν στον πυρήνα του ανθρώπινου πολιτισμού και θα καθορίσουν τα ισχυρά Κράτη που θα ευημερούν ασφαλή από τις σηψαιμικές κοινωνίες που θα άγονται και θα ξεπουλιούνται τις επόμενες δεκαετίες. Θα περιμένουμε, αλήθεια, να μας περιγράψει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, ίσως καλύτερα ακόμα και από το βήμα της κρατικής του θέσης, για να τον ακούσει ο ελληνικός λαός που τον εμπιστεύτηκε, ποια θέση προορίζει για την Ελλάδα, τη θρησκεία της και τον πυρήνα της στα επόμενα χρόνια.

Προφανώς ο καμμένος ανασχηματισμός του Κυριάκου Μητσσοτάκη δεν υλοποιείται κατά τις επιθυμίες του Ρουβίκωνα και η πολιτική ανατίναξη της Ελλάδας και η επακόλουθη αναταραχή της αποτελεί τον αυτοσκοπό των αλλοδαπών κατακτητών μας και των Ελλήνων πιστών συνεργατών τους. Το βαθύ ελληνικό Κράτος, δοσίλογων πολιτικών, λαθρέμπορων, επιχειρηματιών, εκδοτών και καναλαρχών, εγκληματικών συμμοριών, δειλών κρατικών αξιωματούχων και μίας ανώμαλης ελληνικής κοινωνίας που επιβλήθηκε με την εξουδετέρωση – εκτέλεση κάθε υγιούς κυττάρου της πασχίζει να παραμείνει στη ζωή μέσα από τις στάχτες της Ελλάδας. Να μην δικαστεί για τα εγκλήματά της.

Πώς αλλιώς να ερμηνευτεί η βιασύνη για κάποιους να επιβιώσουν μέχρι τις γερμανικές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου 2017 και για κάποιους να προκαλέσουν πολιτική ανωμαλία για τον εξοστρακισμό της επόμενης Κυβέρνησης των Ελλήνων. Μίας Κυβέρνησης που δεν αποκλείεται να μας αποκαλύψει ποιοι δολοφόνησαν την Ελλάδα εδώ και μία ολόκληρη γενιά, ποιοι ήταν οι ηθικοί αυτουργοί του ξεπουλήματός μας και ποιοι εκτελέστηκαν δολίως και πισώπλατα…

*Η Λέττα Καλαμαρά είναι δημοσιογράφος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ